FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Tłuszcze zwierzęce, tłuszcz kat. III, mączka wysokobiałkowa - Emer sp. z o. o. sp. k

telefon:
85 721 95 43
728 119 033
e-mail:
piotr.ochrymuk@emer.biz
www:

Odsłon: 1676

O firmie

 

Firma EMER rozpoczęła swoją działalność w 1997 roku. Po roku powstał Zakład Produkcji Smalcu Spożywczego.

W latach 2003-2004 została przeprowadzona gruntowna modernizacja Zakładu Produkcyjnego, co pozwoliło w maju 2004 roku wejść do grona przedsiębiorstw w pełni przygotowanych do funkcjonowania na rynku Unii Europejskiej. Potwierdzeniem tego było uzyskanie odpowiednich decyzji Państwowego Inspektoratu Weterynarii oraz certyfikatów jakości HACCP, ISO-9001 i GMP+B1.

 

W latach 2007-2008 została podjęta decyzja o wdrożeniu technologii i rozpoczęciu produkcji:

- tłuszczy zwierzęcych topionych (w postaci płynnej lub w polibloku na zamówienie),

- mączek wysokobiałkowych kategorii III.

 

W okresie swojej działalności Przedsiębiorstwo EMER wypracowało ugruntowaną pozycję rynkową współpracując z gronem stałych dostawców i odbiorców z kraju jak również z zagranicy.

Jednym z najważniejszych celów Firmy EMER jest utrzymanie wysokiej jakości produktów.

Przedsiębiorstwo posiada w pełni wyposażone linie technologiczne wiodących producentów.

Dorobkiem wieloletniego rozwoju i nabytych doświadczeń jest również wykwalifikowana kadra.

Dynamiczny rozwój Przedsiębiorstwa w ostatnich kilku latach pozwolił dokonać kolejnych inwestycji polegających na rozbudowie i unowocześnieniu Zakładu.

Polityka produkcyjna Firmy EMER ukierunkowana jest na wytwarzanie produktów o jak najwyższej jakości. Działając w branży przetwórstwa materiałów zwierzęcych kat. III, dobiera dostawców w taki sposób, aby pochodzący od nich surowiec gwarantował uzyskanie produktu finalnego o wysokich parametrach docenianych przez odbiorców.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.