FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Zakład Mięsny Mościbrody Sp. z o. o.
Numer weterynaryjny: 14260201

telefon:
25 641 71 86
25 641 70 52
602 315 087
e-mail:
eksport@moscibrody.pl

Odsłon: 28401

O firmie

 

 

Krzysztof Borkowski - o rynku mięsa wieprzowego oraz nowych perspektywach dla drobiu

 

 

 

 

Krzysztof Borkowski- „polski producent ma ograniczony dostęp do rynku detalicznego"

 

 

 

 

      

 

Zakład Mięsny Mościbrody funkcjonuje na rynku od 1996 roku. Realizujemy pełny profil produkcyjny, prowadząc skup i ubój trzody chlewnej, bydła i cieląt, rozbiór i konfekcjonowanie mięsa oraz produkcję wędlin w ponad 100 asortymentach.

Od początku istnienia Zakładu przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody i bydła. Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Co pozwala na uzyskanie wysokiej wydajności przy zachowaniu wysokiej jakości mięsa.

 

Z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów kierownictwo firmy dbając o wysoką jakość produktów ciągle unowocześnia park maszynowy zapewniając w ten sposób dostęp do nowoczesnych technologi i rozwiązań dla branży mięsnej. Jesteśmy zakładem posiadającym kategorię "A" w eksporcie, co daje nam możliwość współpracy ze wszystkimi krajami Unii Europejskiej.

W trosce o bezpieczeństwo naszych klientów w Zakładzie funkcjonyją systemy kontroli jakości HACCP, GHP oraz GMP. Wdrożenie tych systemów zapewnia kontrolę wysokiej jakości i bezpieczeństwa produkowanych wyrobów. Dodatkowo nad całym procesem czuwa zespół fachowców, posiadających wieloletnie doświadczenie w produkcji wyrobów wędliniarskich opartych na tradycyjnych recepturach przy jednoczesnym zastosowaniu nowoczesnych technologii. Dzięki umiejętnemu połączeniu tych dwóch elementów staliśmy się zakładem wychodzącym naprzeciw potrzebom klientów.

Obecnie jesteśmy jednym z najnowocześniejszych zakładów mięsnych w województwie mazowieckim, dysponującym własną siecią dytrybucji. Nasze produkty dostępne sa głównie na terenie wschodniej i centralnej Polski w sklepach firmowych Zakładu Mięsnego Mościbrody.


W naszej ofercie znajduje się ponad 100 gatunków wędlin, spośród których napewno każdy znajdzie coś dla siebie. Wysoka jakość produkowanych wędlin jest naszym priorytetem od tradycyjnej parówkowej, przez szlachetne wędzonki po wyroby luksusowe, które wielokronie wyróżniane, potwierzają swą wysoką jakość . Produkowany jest także pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i podrobów. Zakład Mięsny "Mościbrody" posiada uprawnienia do eksportu mięsa i wyrobów mięsnych na rynki Unii Europejskiej oraz kraje Europy Wschodniej. Wyroby z logo firmy "Mościbrody" są nagradzane na licznych konkursach i targach spożywczych, zarówno w Polsce jak i za granicą!

Czytaj także:

 

 

 

Elementy mięsa wołowego dla gastronomii - mazowieckie

 

 

 

 

 

 

Świeże mięso wieprzowe i wołowe - producent Zakład Mięsny Mościbrody

 

 

 

 

Szynka swojska naturalna z Zakładu Mięsnego Mościbrody hitem konkursu XVIII Międzynarodowych Dni z Doradztwem Rolniczym

 

 

 

 

Szynka swojska wędzona, Schab Złotopolski, Kiełbasa polska pieczona, dojrzewająca, Kabanosy Firmy „Mościbrody” nagrodzone znakiem Poznaj Dobrą Żywność

 

 

 

 

Wędliny Mościbrody- tradycyjny smak podlaskiej kuchni