FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Zakłady Mięsne CHOBOT MEAT
Numer weterynaryjny: PL 14123801WE

telefon:
692 919 232
693 336 338
22 783 80 22
e-mail:
tomek@chobotmeat.eu
export@chobotmeat.eu

Odsłon: 2355

O firmie

Zakłady Mięsne CHOBOT powstały w 2008 roku.

Siedziba znajduje się w woj. mazowieckim, w miejscowości Chobot – ok. 25 km od Warszawy.

 

 

Przedmiotem działalności firmy jest ubój zwierząt rzeźnych – bydła.

Zakłady posiadają wszelkie uprawnienia exportowe oraz spełniają niezbędne wymogi prawne dotyczące prowadzonej działalności zarówno na terenie kraju jak i całej Unii Europejskiej

oraz Turcji i Tadżykistanu.

Zakład wpisany jest na listę Głównego Lekarza Weterynarii zakładów uprawnionych do handlu z krajami UE.

 

Głównym celem ZM CHOBOT od początku istnienia jest dbałość o wysoką jakość i bezpieczeństwo oferowanych wyrobów,

dlatego od chwili zakupu żywca aż do momentu przekazania gotowego wyrobu do odbiorcy prowadzony jest stały nadzór weterynaryjny.

Firma dąży do tego, aby w oparciu o jakość swoich produktów dorównać najlepszym.

 

     Dobrze zorganizowana sieć skupu zapewnia stały dostęp do najlepszej jakości surowca.

Nowoczesna technologia uboju i rozbioru nadzorowana jest przez specjalistów.

W Zakładzie wdrożony został system kontroli jakości HACCP oparty na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli.

Na każdym etapie produkcji jest on przestrzegany, co gwarantuje wysoką higienę produkcji i bezpieczeństwo oferowanych wyrobów.

 

ZM CHOBOT posiadają w ciągłej sprzedaży:

* ćwierćtusze kompensowane (krowa, jałówka, byk),

* przody z łatą (byk, krowa, jałówka), 

* przody bez łaty (byk, krowa, jałówka),

* zady (byk, krowa, jałówka), 

* mięsa drobne (tryming 80/20),

* ozory wołowe, 

* ogony wołowe, 

* podroby wołowe.