Producent kebabu, rozbiór mięsa wołowego świętokrzyskie - NUR - O firmie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Producent kebabu, rozbiór mięsa wołowego świętokrzyskie - NUR
Numer weterynaryjny: 26100313

telefon:
41 251 51 55
510 566 731
513 088 060
e-mail:
kontakt@nurkebab.pl
handel@nurkebab.pl

Odsłon: 20679

O firmie

Firma NUR powstała w 2006 r. otwierając Market Turecki.

Sklep oferował oryginalne tureckie produkty, głównie żywność oraz mięso i wędliny.

Niemal od początku spacjalizacja sklepu spotkała się z dużym zainteresowaniem zarówno wśród przybyłych do Polski obywateli tureckich,

którzy szukali ulubionych produktów, jak i Polaków, którzy poznali i pokochali smaki kuchni tureckiej.

Z miesiąca na miesiąc, coraz więcej klientów zaczęło odwiedzać Market Turecki, w którym można było znaleźć m.in tureckie słodycze,

oryginalne tureckie artykuły spożywcze i przemysłowe oraz wędliny wołowe i drobiowe.

Rozwinięty został też asortyment o mięso wołowe, baranie, jagnięce. 

Wygląd i charakter Marketu Tureckiego niewiele się zmienił, zachowując tradycyjny wystrój i klimat.  

Wprowadzane są  jednak do oferty stale nowości, aby urozmaicić klientom wybór oraz inspirować ich do nowych smaków.

 

Specjalizacja firmy

Z pewnością największym hitem, cieszącym się ogromym powodzeniem jest pieczony kebab, 

w postaci jako gotowy do spożycia po podgrzaniu oraz w formie surowego walca, przeznaczonego do barów i restauracji.

Kebab produkowany jest od 2008 roku w zakładzie, a jego największą zaletą jest zachowana oryginalna turecka receptura.  

Produkcja kebabu odbywa się w odpowiednich warunkach, przez wykwalifikowany personel,

pod ścisłą kontrolą wdrożonego systemu HACCAP, oraz nadzoru Lekarza Weterynarii.

Dzięki temu gwarantujemy bezpieczeństwo żywności.

Zakład został zakwalifikowany do sprzedaży na rynek krajowy, jak również na rynek Unii Europejskiej.

Aby zachować w pełni tradycję, personel, to głównie obywatele tureccy, którzy ukończyli specjalistyczne kursy i nabyli tytuły mistrzów produkcji kebabu.

 

Rozbiór mięsa wołowego

Obecnie firma NUR prowadzi własny rozbiór i sprzedaż wysokiej jakości mięsa wołowego,

głównie elementów, zaoptrując odbiorców hurtowych i detalicznych.

 

 



 Market turecki (okolice Warszawy)

 

Sklep Turecki Raszyn

 05-090 Raszyn, ul. Krakowska 85,  
tel/fax 022 716 29 58
kom. 510 566 731
kom. 513 088 060

 

Bar Kebab Ostrowiec Świętorzyski

Bar w Ostrowcu Świętokrzyskim został otwarty w 2011r, jako drugi lokal w którym chcieliśmy

klientom przybliżyć smaki kebabu przez nas produkowanego. 

 ul. Sienkiewicza 63, Ostrowiec Swiętokrzyski, tel. kom. 510 566 731, kom. 513 088 060.

 

 

 

 Naszą specjalnością jest kuchnia turecka. Jako producent kebabów możemy zagwarantować, że u nas klient znajdzie aromatyczne mięso

doprawione i przygotowane przez spacjalistów w produkcji kebabu według tureckiej receptury.

Oferjemy kebab w różnych postaciach m.in w tortilli, picie czy bułce oraz w zestawie z frytkami i surówkami.

Do kanapek używamy jedynie świeżych  warzyw, a nasze sosy przygotowujemy na bieżąco, dzieku czemu mają świeży i niepowtarzalny smak.

 

Zakład produkcyjny

26-110 Skarżysko-Kamienna

ul. 3 Maja 251, 253
e-mail: 
nurkebab@hotmail.com
tel./fax 41 251 51 55
kom. 510 566 731
kom. 513 088 060

 

 

Czytaj także:

 

 

 

Oryginalny turecki kebab - krajowa produkcja kebabu wołowego i drobiowego

 

 

Kebab dla restauracji i barów szybkiej obsługi

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklepów, hurtowni

 

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.