FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Szynka wędzona, polędwica nagrodzone- lubelskie

Jesienne nagrody 2017 r. rozdane. Jednym z laureatów konkursu Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego została firma Henryka Amanowicza Zakłady Mięsne "Dobrosławów".

Produktami najwyższej jakości w polskim przemyśle mięsnym zostały "Szynka krucha" i "Polędwica krucha".

Polędwica krucha jest to produkt wędzony, parzony, przygotowany z najwyższej klasy schabu wieprzowego pochodzenia polskiego. Zawartość mięsa 85%, polędwice wyróżnia oryginalny bukiet aromatycznych przypraw. 



Szynka krucha jest to produkt wędzony, parzony, przygotowany z najwyższej klasy szynki wieprzowej pochodzenia polskiego. Zawartość mięsa to 87%, szynka wyróżnia się unikatowym smakiem i aromatem wędzenia. 


Zakłady Mięsne „Dobrosławów” Henryka Amanowicza, to ponad dwudziestoletnia tradycja i doświadczenie w uboju, rozbiorze i produkcji najwyższej jakości wyrobów mięsnych. Główną specjalizacją jest mięso wieprzowe i wołowe. Zarządza własną siecią sklepów firmowych, jak również współpracuje z kontrahentami z Polski oraz Białorusi, Bułgarii, Estonii, Hiszpanii, Holandii, Kazachstanu, Litwy, Łotwy, Mołdawii, Rosji, Rumunii, Szwecji, Ukrainy.

 

 

Fot. "Dobrosławów"

 

Czytaj także: 

Kiełbasa na grilla- czyli lubelskie przysmaki na ruszt

Stawiamy na własną sieć sklepów firmowych - Zakłady Mięsne Dobrosławów

Kiełbasa wiejska i kaszanka pieczona z Dobrosławowa wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych

Kiełbasa Wiejska z Dobrosławowa- produkt tradycyjny

Kiełbasa "Wianuszek" nagrodzona Złotym Medalem MTP

Zakłady Mięsne „Dobrosławów” Henryk Amanowicz − „Wybitny Eksporter Roku 2011” i „Produkt najwyższej jakości” dla Boczku wędzonego

Zakłady Mięsne „Dobrosławów” nagrodzone kilkakrotnie

 

Więcej informacji o firmie Dobrosławów klikając tutaj.


Autor: Remigiusz Zagraba