FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Udo, ćwiartka kurczaka i udo indyka trybowane - Zakład Drobiarski Mosina
Numer weterynaryjny: 30214304

telefon:
+48 882 110 445
+48 882 111 660
e-mail:
info@zdmosina.pl

Odsłon: 1979

O firmie

Specjalizujemy się w trybowaniu elementów drobiowych i indyczych

Zakład Drobiarski Mosina znajduje się w miejscowości Mosina (województwo wielkopolskie).

Firma jest producentem mięsa drobiowego i indyczego. Specjalizuje się w trybowaniu elementów drobiowych i indyczych.

Surowiec na wytwarzane produkty pozyskuje z najlepszych ubojni na terenie całego kraju.

Warto zaznaczyć, że działa na rynku polskim oraz europejskim – gdzie aż 60% produktów wędruje na rynek Unii Europejskiej.

ZD Mosina dokłada wszelkich starań, aby wytwarzane produkty odznaczały się najwyższą jakością.

Nad całym procesem produkcji czuwa wyspecjalizowana kadra, a gwarancją najwyższej jakości mięsa drobiowego

i indyczego stanowi wdrożony tu system HACCP.

Ponadto zakład znajduje się pod stałą kontrolą Powiatowego Lekarza Weterynarii w Poznaniu.

Spełnia też wszystkie wymagania produkcji Unii Europejskiej.

W swojej ofercie Zakład Drobiarski Mosina posiada:

Mięso trybowane z kurczaka bez kości i skóry,

Udo z kurczaka trybowane bez kości i ze skórą,

Gulasz ze skrzydła indyka ze skórą,

Udo trybowane z indyka bez kości ze skórą,

Skrzydło z indyka,

Udo indyka,

Ćwiartkę kurczaka