FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Zakład rozbioru kurczaka, indyka, śląskie- PPHU Paweł Kaczorek

telefon:
733186977
733186355
e-mail:
kaczorekpawel@o2.pl

Odsłon: 79

O firmie

 

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Paweł Kaczorek to nowoczesna firma istniejąca na rynku od 2015 roku.

 

Położona jest w Sosnowcu, w województwie śląskim.

Działalność przedsiębiorstwa koncentruje się na rozbiorze i dystrybucji drobiu.

Zakład zaopatruje zarówno rynek krajowy jak i zagraniczny.

 


 

Priorytetem działalności PPHU Paweł Kaczorek jest utrzymanie na najwyższym poziomie bezpieczeństwa zdrowotnego i jakości oferowanych produktów.

Potwierdzeniem dbałości o wysoką jakość produktów jest wdrożenie w przedsiębiorstwie systemu HACCP.

Od momentu zakupu surowca aż do przekazania gotowego wyrobu do odbiorcy prowadzony jest stały nadzór weterynaryjny.


 

Polityka firmy zakłada indywidualne rozpatrywanie potrzeb klientów, dlatego PPHU Paweł Kaczorek jest w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających odbiorców.

W trosce o zachowanie wysokiej klasy oferowanego asortymentu zakład współpracuje wyłącznie z zaufanymi kooperantami.

Świeże mięso drobiowe dostarczane jest do hurtowni, przetwórni, sklepów spożywczych, mięsnych oraz zakładów garmażeryjnych.

Kierownictwo i pracownicy firmy dbają o trwałą i rzetelną współpracę z Klientami i Dostawcami.


 

PPHU Paweł Kaczorek oferuje szeroką gamę wyrobów z najwyższej jakości mięsa drobiowego:

Kurczak:
Ćwiartka z kurczaka
Filet z kurczaka
Filet z kurczaka pojedynczy schłodzony klasa A
Kurczak trybowany (Kebab)
Kurczak
Kości drobiowe
Łapy
Mięso z nogi kurczaka B/K B/S schłodzone klasy A
Mięso z nogi kurczaka B/K Z/S schłodzone klasy A
Noga z kurczaka
Podudzie z kurczaka
Porcja z kurczaka
Porcja ze skrzydłem
Skrzydełko z kurczaka
Udziec z kurczaka B/K B/S
Udziec z kurczaka B/K Z/S
Udziec z kurczaka Z/K Z/S
Serca z kurczaka
Wątroba z kurczaka
Żołądek z kurczaka

 

Indyk:
Filet z indyka
Golonko z indyka
Gulasz z indyka
Medalion
Podudzie z indyka
Skrzydło z indyka
Szyja z indyka
Udziec z indyka B/S
Udziec z indyka Z/S
Udziec z indyka Z/K
Serca z indyka
Wątroba z indyka
Żołądki z indyka
Korpus z indyka

 

Zachęcamy do współpracy.