Specjalizacja
Szaszłyki lubuskie
Przedsiębiorstwo Ciećwiera specjalizuje się w produkcji szaszłyka, kebaba oraz mięs na grilla.
Produkt polecamy do sprzedaży detalicznej w sklepach oraz sprzedaży hurtowej.
Firma rozpoczęła działalność w maju 1993 roku, od początku uruchamiając produkcję szaszłyka na grilla.
W 2001 roku zwiększono asortyment poprzez uruchomienie produkcji szaszłyków z mięsa wieprzowego.
Obecnie proponujemy Państwu szaszłyki w formie świeżej, surowej do obróbki cieplnej lub już gotowe upieczone.
Produkty są pakowane próżniowo.
Każdy szaszłyk składa się z kostek mięsa drobiowego (piersi indyczej, pierś z kurczaka) lub wieprzowego (karkówka), przekładanych na przemian plasterkami
cebuli i wędzonej słoniny lub boczku, nabitych na patyk i przyprawionych. Waga szaszłyków od 180 g do 400 g.
Produkcja szaszłyka odbywa się ręcznie.
Tak przygotowany produkt nadaje się bezpośrednio do obróbki termicznej (smażenia, pieczenia) i spożycia.
zdj. pixaby.com
Dodatkowo proponujemy Państwu:
kebab drobiowy, udko trybowane z kurczaka, karkówkę w plastrach na grilla, upieczoną ćwiartkę z kurczaka, upieczoną karkówkę w plastrach.
Produkcja jest prowadzona zgodnie z zaleceniami systemu HACCP oraz wymogami weterynaryjnymi i sanitarnymi.
Produkty są badane pod kątem terminu przydatności do spożycia, wartości odżywczych.
Czytaj także: