O firmie
Zakłady Mięsne „Jadów” powstały w 1995 roku.
Od tego czasu z małej firmy położonej na Mazowszu
w okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego w gminie Jadów, powiat wołomiński
powstał prężnie rozwijający się zakład.
Zajmujemy się:
* rozbiorem mięsa wieprzowego
* produkcją wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
W naszej ofercie handlowej znajduje się równięż mięso wołowe, drobiowe oraz asortyment dla rynku HoReCa.
Surowiec pozyskujemy z najbliższych okolic, a rozbiór prowadzimy na miejscu. Dzięki takiemu postępowaniu oferowane przez nas mięso wieprzowe jest świeże, ma właściwy wygląd i jest dobrze oceniane przez klientów. Warto podkreślić, że do sprzedaży i produkcji wykorzystujemy tylko POLSKIE MIĘSO.
Firma nieustannie się rozwija, nastapiła zmiana wizerunku, pojawiło sie nowe logo
Dynamiczny rozwój zawdzięczamy pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii oraz najwyższej jakości produkowanych wyrobów, o czym zaświadczyć mogą liczne wyróżnienia i medale.
W dzisiejszych czasach ważnym elementem rozwoju każdej firmy jest podążanie za wymogami Unii Europejskiej – dlatego w naszym zakładzie przestrzegane są wysokie reżimy sanitarne, techniczne, technologiczne. Wdrożyliśmy System Kontroli Jakości HACCP, który czuwa nad każdym etapem procesu produkcyjnego, a nasi klienci otrzymują żywność o wysokiej jakości zdrowotnej.
Produkowane wyroby to tradycyjne polskie wędliny i o charakterystycznym wyglądzie oraz smaku, wytwarzane w oparciu o sprawdzone receptury cieszące się uznaniem konsumenta. Produkujemy pełen zestaw asortymentów, począwszy od wędzonek, kiełbas cienkich i grubych, wyrobów podrobowych, garmażeryjnych aż po wyroby blokowe, homogenizowane i wędliny drobiowe.