O firmie
Zakład Mięsny Hanna Sobisz to firma rodzinna, zajmująca się
skupem trzody chlewnej i bydła rzeźnego,
rozbiorem mięsa wieprzowego i wołowego oraz produkcją wędlin.
fot. AdobeStock
Firma została założona przez Hannę i Jacka Sobisz w 2011 roku.
Zakład znajduje się w Smolnikach,
prowadzi sprzedaż (hurtową i detaliczną) mięsa i wyrobów wędliniarskich na
terenie woj.pomorskiego.
Od początku istnienia firmy Właściciele przykładają dużą wagę do jakości produktów.
Oferta zakładu to : elementy mięsa wieprzowego i wołowego
oraz wędliny takie jak:
boczek wiejski, ogonówka wiejska, parówki wiedeńskie, serdelki, kiełbasa śląska, kiełbasa ogniskowa.
Wyroby sprzedawane są w niewielkiej sieci sklepów firmowych.
fot.AdobeStock
Firma zapewnia transport na terenie woj.pomorskiego.
Nawiąże współpracę ze stałymi odbiorcami mięsa i wędlin.