O firmie
Döner kebab bije dziś rekordy popularności. To smaczne danie z powodzeniem sprzedaje się w restauracjach i barach. Zajrzyjmy więc od kuchni, aby zobaczyć, gdzie jest produkowany i wytwarzany?
Ten rodzaj kebabu jest specjalnością MBM Meat Food Sp. z o.o. z Halinowa koło Warszawy (województwo mazowieckie).
Ośmioletnia obecność na polskim rynku, specjalizacja oraz doświadczenie w produkcji tureckiego dania, to czynniki dzięki którym MBM jest postrzegana jako prężnie rozwijający się, rzetelny dostawca wysokiej jakości kebabu w kraju oraz za granicą.
Oferta zawiera także produkty z mięsa wołowego, jagnięcego i drobiu, pochodzącego tylko od sprawdzonych dostawców.
Miesięcznie z linii produkcyjnej schodzi około 350 ton kebabu
Zajmuje się tym ekipa ponad 60 wykwalifikowanych pracowników, którzy doskonale znają receptury tureckiej kuchni. Wysoka jakość döner kebab jest wynikiem ciągłego udoskonalania procesu produkcji, wprowadzaniem nowych technologii popartych szkoleniami personelu a także stosowaniem zasad HACCAP.
Produkty
Unikalna receptura, w skład której wchodzi wyjątkowa mieszanka przypraw azjatyckich oraz naturalny jogurt, nadaje wyrobom MBM niepowtarzalny smak i aromat. Produkt surowy, głęboko mrożony (-18°C)"HALAL" (mięso pochodzi z uboju rytualnego). Do wysyłki przygotowany jest w opakowaniach kartonowych.
Proponujemy Państwu:
Kebab z wołowiny 50/50 (stosunek zawartości mięsa mielonego do płatów mięsa)
Kebab z wołowiny 70/30 (stosunek zawartości mięsa mielonego do płatów mięsa)
Kebab z wołowiny w 100 % z wołowego mięsa mielonego
Kebab drobiowy – z płatów mięsa drobiowego
Kebab wołowy pieczony
Kebab drobiowy pieczony
Hamburger – Produkowany z mięsa wołowego i drobiowego
Dokładne informacje o kebabie uzyskacie Państwo pod numerem +48 22 783 6 783.
Zapraszamy do kontaktu.
Czytaj także:
Kebab mrożony, gotowy dla sklepu i gastronomii w doskonałej cenie