Producent kebabu wołowego, drobiowego, wielkopolskie- Impilo Sp. z o.o. - O firmie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Producent kebabu wołowego, drobiowego, wielkopolskie- Impilo Sp. z o.o.

telefon:
+48 511 534 680
+48 65 545 52 81
e-mail:
biuro@impilo-meat.com

Odsłon: 4495

O firmie

 

Przy produkcji kebabów obowiązują najwyższe standardy jakości. Stosujemy wysokiej jakości mięsa, dlatego współpracujemy tylko z wybranymi dostawcami mięsa.

Mięso dostarczane jest w temperaturze -17 ° C, a następnie poddawane przez nas ścisłej kontroli.

Dopiero po przejściu kontroli jakości mięso trafia do produkcji.

 

 

Mięso jest przetwarzane w -7 ° C i sezonowane w -4 ° C. Następnie mięso trafia do naszych wyszkolonych i doświadczonych aplikatorów kebabów.

W zależności od zamówienia klienta, szaszłyk kebabowy układa wraz z odpowiednią mieszanką mięsną i żądanym rozmiarem.

Teraz szaszłyk należy pociąć na żądany przez klienta kształt i zawinąć w folię stretch.

Następnie przechodzi do szoku zamrażania. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury szaszłyk z kebaba jest gotowy do dostawy.

 

 

 


ODBIÓR TOWARU

Przesyłka została dostarczona

OGLĘDZINY I KONTROLA TEMPERATURY

Natychmiastowa kontrola temperatury.


ZAKŁADANIE

Mięso trafia do nasadek. Aby szpikulec miał kształt stożka, wymaga ostatecznego dostrojenia.


ZAWIJANIE

Po dokładnym przeszlifowaniu szpikulec formuje się ok. 25 m folii stretch


CHŁODZENIE

Szaszłyki z kebabu wkłada się na godzinę do zamrażarki szokowej. Przy -29 stopniach kebab zachowuje świeżość do momentu sprzedaży.


REZULTAT KOŃCOWY

Pyszny kebab doner jest gotowy do spożycia.

 

 

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.