O firmie
Przy produkcji kebabów obowiązują najwyższe standardy jakości. Stosujemy wysokiej jakości mięsa, dlatego współpracujemy tylko z wybranymi dostawcami mięsa.
Mięso dostarczane jest w temperaturze -17 ° C, a następnie poddawane przez nas ścisłej kontroli.
Dopiero po przejściu kontroli jakości mięso trafia do produkcji.
Mięso jest przetwarzane w -7 ° C i sezonowane w -4 ° C. Następnie mięso trafia do naszych wyszkolonych i doświadczonych aplikatorów kebabów.
W zależności od zamówienia klienta, szaszłyk kebabowy układa wraz z odpowiednią mieszanką mięsną i żądanym rozmiarem.
Teraz szaszłyk należy pociąć na żądany przez klienta kształt i zawinąć w folię stretch.
Następnie przechodzi do szoku zamrażania. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury szaszłyk z kebaba jest gotowy do dostawy.