O firmie
Spółdzielnia Producentów Drobiu "Eko-Gril" powstała w 2002 roku.
Znajduje się w miejscowości Sokółka w województwie podlaskim.
Działalność zakładu to ubój i rozbiór kurczaka.
W ofercie zakładu znajduje się: tuszka kurczaka oraz elementy z rozbioru kurczaka świeże, głęboko mrożone w blokach oraz mrożone w IQF.
Dodatkowo firma oferuje produkty CONVENIENCE FOOD:
- sznycle z fileta panierowane
- kebab pieczony
- polędwiczki panierowane
- nuggetsy z kurczaka
Spółdzielnia prowadzi sprzedaż hurtową i detaliczną w kraju oraz na rynku europejskim m.in. Francja i Litwa.
Firma posiada własny transport.
Sprzedaż hurtowa jest pod zamówienie, ale oferowane są też produkty, które znajdują się aktualnie na stanie magazynowym.
Produkty zakładu są wytwarzane według określonych norm jakościowych i gwarancją bezpieczeństwa żywności ( certyfikaty: IFS oraz Halal )
Oferujemy produkty najwyższej jakości.
Zapraszamy do współpracy !