Rozbiór mięsa drobiowego, wieprzowego i wołowego
Rozbiór drobiu
Rozbiór drobiu to jedna z głównych dziedzin działalności Podhalańskiego Centrum Dystrybucji Salami. Dział Rozbioru Drobiu uruchomiony został w 2006 roku. Jest to nowoczesny Zakład z uprawnieniami do handlu z krajami Unii Europejskiej. Zakład wyposażony jest w nowoczesną linię dzielenia kurczaka, posiada wdrożony system HACCP.
Duża moc przerobowa umożliwia elastyczne dostosowanie do zapotrzebowania klientów. Bogate doświadczenie owocuje szeroką ofertą elementów z kurczaka.
Elementy mięsa drobiowego
Rozbiór mięsa czerwonego
W 2009 roku uruchomiony został zakład rozbioru mięsa czerwonego z uprawnieniami do handlu z krajami Unii Europejskiej i wdrożonym systemem HACCP, przez co klienci otrzymują codziennie świeże elementy wieprzowe, wołowe i cielęce.
Elementy mięsa wieprzowego
Elementy mięsa wołowego