Ubojnia drobiu
Ubojnia Drobiu "Prus"
z siedzibą w Żędowicach powstała w 1998 roku. Właścicielem Ubojni jest Tomasz Prus.
Wraz z upływem lat zakład przechodził ciągłą modernizację, aby w 2004roku zostać dostosowanym do wymogów europejskich i uzyskać zdolność
produkcyjną do 12 tys. sztuk na zmianę.
Obecnie firma zatrudnia około 50 pracowników, jednak w miarę zwiększania produkcji liczba zatrudnionych stale wzrasta.
Towar dostarczany do naszej ubojni w dużej mierze jest pozyskiwany z fermy rodzinnej jak i od rzetelnych hodowców.
Podstawą rozwoju firmy jest zadowolenie naszych klientów, dlatego poświęcamy szczególną uwagę na produkcję wyrobów
o wysokiej jakości, wykorzystując nowoczesne urządzenia i sprawując stały nadzór nad właściwym przebiegiem procesów technologicznych.
Ubojnia Drobiu posiada wdrożony system jakości HACCP.
Posiadamy również uprawnienia do eksportu naszego towaru do krajów wewnątrz wspólnoty europejskiej,
ale obecnie obsługujemy sklepy detaliczne jak i hurtownie na terenie Opolszczyzny i woj. Śląskiego.
zdjęcia pixaby.com
Oferujemy świeże produkty najwyższej jakości - elementy z drobiu, elementy z indyka - ceny producenta.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Czytaj także:
Świeże elementy z kurczaka - ubojnia drobiu Tomasz Prus
Mięso drobiowe w elementach- Ubojnia Drobiu Prus