Kocioł warzelny dla zakładów mięsnych i gastronomii - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kocioł warzelny dla zakładów mięsnych i gastronomii

Gotowanie i  parzenie mięsa to codzienność w procesie produkcji wędlin oraz wyrobów wędliniarskich. Przygotowanie dużej porcji mięsa w formie gotowanej, parzonej to zadanie urządzenia jakim jest kocioł warzelny, który jest również przystosowany  do topienia tłuszczu. Urządzenie  jest także  niezbędnym elementem wyposażenia gastronomicznego w restauracjach,  lokalach gastronomicznych, stołówkach.

Kocioł warzelny firmy Skrzyp wykonany jest z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Zautomatyzowana praca urządzenia zapewnia  powtarzalność produktu i wysoką jakość. Zamontowany na drzwiczkach szafy sterowniczej regulator z mikroprocesorem pozwala na sterowanie całym procesem przygotowania i obróbki termicznej produktu przy minimalnym zaangażowaniu obsługi. Sterownik  posiada  czytelny,  odporny na działanie wody ekran, który wyświetla parametry zaprogramowanego procesu. 

Przemyślana konstrukcja pozwala gotować produkty w temperaturze do 120 stopni Celsjusza zapobiegając jednocześnie przypalaniu. Równomierne grzanie nadaje wysoką jakość produkowanym wyrobom.

W skład zestawu kotła warzelnego typ KWP wchodzą:

  • kocioł z olejem grzewczym
  • moduł sterujący
  • wkład kominowy

W ofercie dostępnych jest klika modeli kotłów zróżnicowanych pod względem pojemności oraz rodzaju energii wykorzystywanej do grzania kotła. Dostępne są kotły z ogrzewaniem elektrycznym, gazowym lub olejowym.

Zakup urządzenia to jednocześnie pewność długoletniego użytkowania i możliwość programowania procesów produkcyjnych dla bardzo różnych asortymentów. Urządzenie jest proste w obsłudze oraz czyszczeniu. Dodatkowe zalety to: łatwe programowanie, pełna automatyzacja, kontrola przebiegu procesu produkcji.

Szczegółowe informacje uzyskacie Państwo pod numerem 32 391 10 30, 601 064 099.

Więcej informacji o firmie Skrzyp klikając tutaj.


Autor: Materiał promocyjny firmy Skrzyp

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.