FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


"SZWAGROS" Masarstwo - Wędliniarstwo Sp. z o.o.

telefon:
62 731 27 00
e-mail:
szwagros@szwagros.pl

Odsłon: 2231

O firmie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego SZWAGROS rozpoczął działalność w 1998 roku. 
Siedziba firmy znajduje się w Kraszewicach w województwie wielkopolskim. 

Od początku obecności na rynku, w firmie przywiązywano najwyższą wagę do jakości produktów i tworzenia oferty spełniającej oczekiwania konsumentów.

W latach 2004 - 2006, zakład został w całości zmodernizowany i dostosowany do wymogów unijnych. Na podstawie Decyzji Powiatowego Lekarza Weterynarii

z dnia 01.01.2007, otrzymał uprawnienia do handlu z krajami Unii Europejskiej. W obliczu rosnących wymagań konsumentów, zwłaszcza w zakresie bezpieczeństwa produktów, w firmie został wdrożony system zapewnienia jakości zdrowotnej żywności - HACCP.

 

Asortyment wyrobów produkowanych przez zakład SZWAGROS jest zróżnicowany, dzięki czemu może zaspokoić wymagania szerokiego grona smakoszy.

 

Znaczącą grupę w ofercie firmy stanowią:

 

 - wędzonki produkowane według tradycyjnych, staropolskich receptur,

- szynki wieprzowe parzone,

kiełbasy,

- wyroby podrobowe.

 

 

Zakład oferuje także bogaty wybór mięs z własnego uboju i rozbioru, jest to wyłącznie mięso polskie.

Produkty firmy SZWAGROS spełniają najwyższe normy jakości. Można je nabyć w kilkunastu sklepach firmowych i sklepach detalicznych na terenie Polski. Znaczną grupę wśród klientów firmy stanowią, obok odbiorców detalicznych i hurtowych, liczne ośrodki gastronomiczne, pensjonaty i hotele.