Nowa moda powraca do korzeni.
WspóÅ‚czeÅ›ni konsumenci zaczynajÄ… doceniać dzisiaj to, co zdrowe, prawdziwe i najprostsze. Szczególnie widoczne trendy w tym zakresie obserwujemy obecnie w branży spożywczej a szczególnie w przetwórstwie miÄ™snym. Klienci nie kierujÄ… siÄ™ już tylko cenÄ…, ale na pierwszym miejscu stawiajÄ… m.in. na "czystÄ…" etykietÄ™, walory smakowe, markÄ™ producenta. Obecnie przywoÅ‚ywane sÄ… smaki z dzieciÅ„stwa, o których wielu mówi, ale nie każdy potrafi je przywrócić, gdyż wymaga to posiadania dawnych receptur, wysokiej jakoÅ›ci miÄ™sa, umiejÄ™tnoÅ›ci masarskich i przede wszystkim pasji.
Najlepszym momentem, aby w zacnym rodzinnym i przyjacielskim gronie wspominać czÄ™sto zapomniane czasy, gdzie zdrowe jedzenie byÅ‚o na porzÄ…dku dziennym, sÄ… Å›wiÄ™ta i bardzo popularne w Polsce grillowanie. Idealnie na te okolicznoÅ›ci wpisuje siÄ™ kieÅ‚basa biaÅ‚a parzona, która zostaÅ‚a wytworzona w ZakÅ‚adzie MiÄ™snym Szwagros z Kraszewic w województwie wielkopolskim, który od 1998 r. zdobywa uznanie i zaufanie klientów, każdego dnia tworzÄ…c unikatowÄ… na skalÄ™ krajowÄ… ofertÄ™ miÄ™s i wÄ™dlin.
Co jest sekretem powodzenia kiełbasy białej od firmy Szwagros?
Przede wszystkim jej zachwycajÄ…cy smak i skÅ‚ad, który mieÅ›ci siÄ™ w jednej linijce naprawdÄ™ niewielkiej etykiety.
Bez tajemnicy i z dumÄ… wyglÄ…da on tak: wieprzowina kl. II a, wieprzowina kl. II b, wieprzowina kl.III plus przygotowana na zakÅ‚adzie mieszanka naturalnych przypraw takich jak: sól, majeranek, czosnek, pieprz. NajwiÄ™kszym sekretem jest jej sposób wytworzenia i etapy, które zachodzÄ… podczas wyrabiania i parzenia. Nieodzownym elementem jest także nadzór masarza z wieloletnim doÅ›wiadczeniem, który doskonale pamiÄ™ta tamte czasy.
Kiełbasa biała parzona Szwagros, aby mogła dotrzeć do konsumenta niezmieniona w smaku i zapachu, zapakowana jest nie w vacuum, ale w opakowanie map.