FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


WISAPIS- Zakład Mięsny Zielonka

telefon:
22 781 94 84
501 384 588
e-mail:
wisapis@interia.pl
marcinjurzyk@op.pl
www:

Odsłon: 5996

O firmie i produktach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WISAPIS- Zakład Mięsny Zielonka rozpoczął działalność w 1991 roku w Zielonce obecne województwo mazowieckie.

Produkuje wyśmienite kiełbasy, wędzonki, pasztety i pieczenie. Rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego prowadzony w zakładzie zapewnia asortyment do produkcji wędlin a także do sprzedaży w sklepach firmowych WISAPIS oraz sklepach patronackich.

Początkowo firma istniała, jako sieć sklepów mięsnych a następnie powstał zakład produkcji, który w 2004 roku dostał certyfikaty unijne.

Bezpieczeństwo żywności gwarantuje wprowadzony w zakładzie system HACCP. 

Najbardziej rozpoznawalnym produktem zakładu jest kaszanka czosnkowa oraz kiełbasa ze wsi.

Produkty można zakupić w 25 sklepach na terenie Warszawy oraz w Zielonce.

Wędliny mogą być pakowane zbiorczo, pojedynczo, map lub vacuum. Polecane są do sprzedaży detalicznej oraz hurtowej.