W dzisiejszych czasach trudno o prawdziwą, polską i naturalną kiełbasę. Często posiadają one bardzo małą zawartość mięsa i dużo sztucznych składników. Jeśli wieprzowina znajduje się dalej niż na drugim miejscu w składzie wędliny to nie warto jej wybierać.
Kiełbasa ze wsi oferowana przez WISAPIS cechuje się niebywale wysoką mięsnością, ponieważ ze 110 gram najwyższej jakości mięsa wieprzowego wyprodukowano aż 100 gram kiełbasy, która zachwyci niejednego konesera. Wędlina aromatyzowana jest solą, czarnym pieprzem oraz czosnkiem. Dla podkreślenia jej niesamowitego smaku dodano odrobinę cukru, który doskonale dopełnił jej cały skład. Firma WISAPIS jest bardzo dumna ze swojego produktu, to sztandarowa wędlina tego zakładu.
Polska kiełbasa pojawia się bardzo często na naszych stołach, a także na półkach zagranicznych sklepów. Jest spożywana podczas większości domowych uroczystości. Można ją przyrządzać na wiele różnych sposobów smażyć, gotować, zapiekać, a także jeść na zimno. Jest nieodłącznym elementem każdego letniego grillowania i podstawowym składnikiem tradycyjnego bigosu. Smakosze poszukują w niej zapachu wędzarni i naturalnego smaku. Ponadto najlepsze wędliny mają określony kolor, odpowiednią twardość i kształt. Najlepszej jakości produkty pochodzą ze wsi, stąd nazwa kiełbasy WISAPIS, która posiada wszystkie wyżej wymienione cechy. Ponadto, kiełbasa ze wsi WISAPIS jest bardzo bogata w składniki odżywcze. Jest ona bogatym źródłem mikroelementów i białka, które jest podstawowym materiałem budulcowym naszego organizmu.
WISAPIS- Zakład Mięsny Zielonka