O firmie
WISAPIS- Zakład Mięsny Zielonka rozpoczął działalność w 1991 roku w Zielonce obecne województwo mazowieckie.
Produkuje wyśmienite kiełbasy, wędzonki, pasztety i pieczenie.
Rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego prowadzony w zakładzie zapewnia asortyment do produkcji wędlin
a także do sprzedaży w sklepach firmowych WISAPIS oraz sklepach patronackich.
Początkowo firma istniała, jako sieć sklepów mięsnych a następnie powstał zakład produkcji, który w 2004 roku dostał certyfikaty unijne.
Bezpieczeństwo żywności gwarantuje wprowadzony w zakładzie system HACCP.
Najbardziej rozpoznawalnym produktem zakładu jest kaszanka czosnkowa oraz kiełbasa ze wsi.
Produkty można zakupić w 25 sklepach na terenie Warszawy oraz w Zielonce.
Wędliny mogą być pakowane zbiorczo, pojedynczo, map lub vacuum. Polecane są do sprzedaży detalicznej oraz hurtowej.
Czytaj także:
Kiełbasa ze wsi - producent mazowieckie
Parówki z szynki- producent mazowieckie
Kiełbasa wiejska - coraz bardziej poszukiwana przez konsumentó...