Wyposażenie sklepu mięsnego jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem. Należy się zastanowić, co jest ważne i czego nie powinno zabraknąć.
Na wyposażenie sklepu mięsnego składają się:
- lady chłodnicze, szafy chłodnicze, instalacja chłodnicza,
- krajalnice, maszyny do mielenia mięsa,
- klimatyzacja - dzisiaj to konieczność,
- oświetlenie specjalistyczne,
- zamrażalki, urządzenia chłodnicze,
- specjalistyczne środki myjące i dezynfekujące,
- odzież ochronna,
- odpowiednie noże rzeźnicze, kloce, topory,
- pojemniki plastikowe i nierdzewne,
- wagi,
- elementy nierdzewne,
- oprogramowanie,
- reklama,
- opakowania,
- meble sklepowe,
- kasy fiskalne,
- środki i urządzenia owadobójcze,
- rolety,
- maszyny pakujące
- urządzenia porcjujące.
Właśnie w tym miejscu będziemy prezentować urządzenia i produkty, których nie może zabraknąć w Twoim sklepie.
Zobacz producentów i dystrybutorów wyposażenia sklepu i stoiska mięsnego klikając w ten link.