Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
fot.Italfrost
Italfrost prezentuje nowy koncept włoskich lad chłodniczych firmy CRIOCABIN. Eksponowane mięso to towar specjalnej troski. Jego doskonała kondycja zależy od panujących warunków w urzadzeniach chłodniczych. Uwagę należy zwrócić na wilgotność, temper...
Największe targi w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej poświęcone sektorowi spożywczemu WorldFood Poland odbyły się w dniach 5-7 kwietnia 2022 r. w Expo XXI
w Warszawie. Już po raz ósmy, mimo wielu przeciwności, połączyliśmy całą branżę
w trakcie jednego wydarzenia.
...
Nie od dziś wiadomo, że konsumenci zwracają bardzo dużą uwagę na wygląd asortymentu. To szczególnie ważne w przypadku produktów świeżych takich jak warzywa i owoce oraz
mięso. Ich prezentację można poprawić, stosując odpowiednie oświetlenie. Firma FREI, ...
Kiedy pogoda się ociepla, miasta w całym kraju ożywają dzięki ulicznym targom i festynom. Pikniki, lody i grillowanie są częścią tej mieszanki. Dla miejscowych jest to okazja, aby wyjść z domu, cieszyć się słońcem i zakupami. Z kolei dla handlowców wynajęcie stoiska na t...
zdjęcie pixaby.com
Rozpoczęła się rewolucja, która będzie przyspieszała rozwój technologii powodujących ograniczenie negatywnego wpływu działalności człowieka na środowisko. Trend ten w najbliższych latach będzie przełomowy, a jego dynamikę wzrostu odczują ni...
W mieście Bytom przy ulicy Strzelców Bytomskich 256 znajduje się obecnie wyjątkowy sklep u WOJTKA, gdzie codziennie klienci z pobliskiego osiedla i okolicy dokonują zakupów pierwszej potrzeby. Można tu kupić zarówno świeży chleb, owoce, jak i warzywa, al...
MOBILNY LUB ZAMONTOWANY NA STAŁE
Higiena powietrza w sklepach mięsnych i zakładach jest obecnie tematem numer jeden. W sytuacji pandemii zapewnienie właściwych warunków higienicznych, czyli oczyszczanie powietrza, dezynfekcja dłoni mają znaczenie dla właści...
Italfrost to polska firma, która projektuje i zaopatruje sklepy od 1994 roku. Początkowo koncentrowała się na dużych supermarketach, ale zdała sobie sprawę, że nie ma odpowiedniego sprzętu do sprzedaży mięsa i innych produktów rzeźniczych w Polsce. Na rynku dom...
Safe Air
W trosce o bezpieczeństwo i zdrowie
Safe Air to urządzenie zaprojektowane w myślą o obiektach, które wymagają najwyższych standardów higienicznych w zakresie jakości powietrza, włączając branżę medyczną. Obecna sytuacja stawia podobne w...
Od 1967 roku BÄRO prezentuje sklepy mięsne w najlepszym świetle.
Światło to najważniejszy łącznik pomiędzy Waszymi produktami a klientami.
50 lat jakości – Made in Germany.
Jedzenie to zarówno przyjemność, jak i rozkosz. Apetycznie przedstawione prod...