Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
Stroiki na Cmentarz - Idealna Dekoracja na Wszystkich Świętych 2023
Wraz z nadejściem jesieni zaczynamy rozmyślać o zbliżającym się święcie Wszystkich Świętych. Ten wyjątkowy czas to moment zadumy, pamięci i refleksji nad tymi, którzy już nie są z nami. Dla wielu z nas...
W obliczu rosnącej konkurencji w branży mięsnej, sklepy muszą nieustannie poszukiwać nowych sposobów na zwiększenie efektywności, zachowanie jakości obsługi oraz optymalizację kosztów. Z pomocą przychodzi firma SAS24, wprowadzając na rynek inn...
fot. Italfrost
Wróciliśmy z nową kolekcją produktów, czymś nieoczekiwanym.
ITALFROST przedstawia nowatorską ladę chłodniczą MAX .
Lada chłodnicza MAX to spojrzenie firmy Criocabin w przyszłość chłodnictwa.
ITALFROST ma przyjemność prze...
fot.Beck Clip System
Wprowadzając do oferty nową generację klipsownic stołowych jednorzędowych,
BECK CLIP SYSTEMS skupia się na niezawodności i „lekkości” konstrukcji, dzięki czemu urządzenia są łatwe w ustawianiu oraz obsłudze. Powyższe cechy sprawiają,...
Fot. SAS
KRAJALNICA Profesjonalna MA-GA 613 p
Czy wyobrażają sobie Państwo profesjonalny sklep mięsny, czy stoisko mięsne bez krajalnicy? W obecnych czasach to raczej niemożliwe. Klienci już od kilku dobrych lat kupują wędliny w plastrach ze względu na wygodę i ...
fot.ES SYSTEM K
Nowości ES SYSTEM K - sposób na oszczędność energii w branży handlowej
Kryzys energetyczny spowodował, że wszyscy sceptycy zamykania mebli chłodniczych w sklepach, powrócili do tego rozwiązania z większym entuzjazmem. Zamontowanie drzw...
Producenci mięsa, handlowcy, restauratorzy zwracają uwagę na jakość mięsa i polepszenie jego walorów smakowych. Jednym z procesów je poprawiających jest proces starzenia mięsa wołowego,
Czym jest starzenie się mięsa?
Starzenie się mięsa to naturalny, powolny p...
fot.ITALFROST
Jak działa system G-Concept w ladach chłodniczych CRIOCABIN przeznaczonych do ekspozycji i sprzedaży świeżego mięsa.
Specyficzna technologia chłodzenia mięsa i utrzymania jego wysokiej wilgotności.
Mięso eksponowane w ladzie chłodniczej może podlegać dw&o...
Hasło przewodnie XXXI Forum Ekonomicznego w Karpaczu brzmiało „Europa w obliczu nowych wyzwań”. Firma ES System K, jako partner technologiczny firmy Żabka uczestniczyła w wydarzeniu, prezentując swoje najnowsze osiągnięcia w branży chłodniczej. Ż...
fot.Italfrost
Italfrost prezentuje nowy koncept włoskich lad chłodniczych firmy CRIOCABIN. Eksponowane mięso to towar specjalnej troski. Jego doskonała kondycja zależy od panujących warunków w urzadzeniach chłodniczych. Uwagę należy zwrócić na wilgotność, temper...