Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
Wszystkich Świętych to dzień, w którym pamięć o bliskich spotyka się z pięknem tradycji. Polskie cmentarze rozświetlają się tysiącami zniczy, a nagrobki zdobią starannie przygotowane kompozycje. W centrum uwagi pozostają wiązanki na cmentarz – dekoracje, któ...
Zaplecze sklepu mięsnego to serce całego procesu sprzedaży – to właśnie tam odbywa się rozbiór, porcjowanie i przygotowanie mięsa do ekspozycji. Aby praca była wydajna, a produkt zachował najwyższą jakość, konieczne jest wyposażenie stanowisk w odpowiednie noże ...
Mobilne stoisko mięsne to nowoczesne, a zarazem sprawdzone rozwiązanie, które pozwala zakładom i sklepom mięsnym na sprzedaż swoich wyrobów poza tradycyjnym punktem handlowym. Choć w ostatnich latach zyskało na popularności, pierwsze „auto-sklepy” m...
Lada chłodnicza to jeden z kluczowych elementów wyposażenia każdego sklepu mięsnego. Odpowiednio dobrana nie tylko zapewnia świeżość i bezpieczeństwo przechowywanego mięsa, ale również wpływa na atrakcyjność ekspozycji i komfort pracy personelu. Na rynku dostęp...
Dynamiczny rozwój technologii informatycznych nie omija branży mięsnej. Współczesne sklepy mięsne, aby sprostać oczekiwaniom klientów i rosnącym wymaganiom rynku, coraz chętniej sięgają po nowoczesne rozwiązania IT. Od inteligentnych systemów moni...
Jakie wyposażenie jest niezbędne w nowoczesnym sklepie mięsnym?
Atrakcyjna ekspozycja, bezwzględna higiena i płynna obsługa to filary zyskownego sklepu mięsnego. Poniżej znajdziesz skondensowaną listę urządzeń podzieloną na strefy technologiczne. Każdy przykład opisany jes...
Niewłaściwa prezentacja i system chłodzenia w ladzie powodują to, że wiele produktów nie znajduje klientów i pozostaje w ladzie na dłuższy czas. Jednym z powodów jest zastosowanie nieodpowiednich lad chłodniczych oraz niewłaściwy ich dobór i niezg...
Firma Italfrost wyposażyła pod klucz nowy format ekskluzywnych delikatesów w Krakowie. Przy współudziale jednego z krakowskich biur projektowych powstały delikatesy w których zastosowane zostały nowoczesne urzadzenia chłodnicze i regały sklepowe. ...
ES SYSTEM K wprowadza Nową Linię Lad Chłodniczych: Optymalizacja i Innowacja dla Sklepów Mięsnych
Jesteśmy dumni, że możemy przedstawić Państwu naszą najnowszą linię lad chłodniczych typu „serve over”, które zostały zaprojektowane z myślą o potrzebac...
W obliczu rosnącej konkurencji w branży mięsnej, sklepy muszą nieustannie poszukiwać nowych sposobów na zwiększenie efektywności, zachowanie jakości obsługi oraz optymalizację kosztów. Z pomocą przychodzi firma SAS24, wprowadzając na rynek inn...