FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Wołowina i elementy wołowe mazowieckie - producent Ubojnia Bar...

"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele. Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Opublikowany: 17.01.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: ubojnia,

Ćwierci wołowe producent

Polska wołowina podbiła już podniebienia Europejczyków, Azjatów, teraz czas na rozwój w rodzimym kraju, czyli w Polsce. Wołowina to rodzaj mięsa, który powoli odzyskuje swoją pozycję na polskim rynku. W latach 90. jej spożycie było praktycznie 10-...
Opublikowany: 02.12.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Szynka, polędwica wędzona, czyli Polskie Rarytasy- producent p...

Aż 81% Polaków uważa, że polskie produkty są zdrowsze, ekologiczne i są lepszej jakości od konkurencyjnych. Jednocześnie 73% stara się wspierać polską gospodarkę, kupując krajowe produkty. Z badań rynku wynika także, że ponad połowa kupujących sprawdza, gdzie został w...
Opublikowany: 13.11.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Klasowanie mięsa wieprzowego - DOMINEX, woj. mazowieckie

Polskie mięso coraz bardziej pożądane ... W najbliższych latach pochodzenie mięsa będzie miało coraz większe znaczenie. Polscy konsumenci już teraz zwracają szczególną uwagę na jego jakość i kraj, z którego pochodzi. Rosnący trend można zaobserwować ni...
Opublikowany: 28.10.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Kebab bez alergenów - producent

„Po dokładnej analizie polskiego rynku gastronomicznego, doszliśmy do wniosku, że brakuje Kebabu w 100% naturalnego i nie posiadającego substancji chemicznych oraz konserwantów. Stąd nasza oferta produktu o nazwie Diamond Kebab, która doskonale odzwiercie...

Główne przyczyny wypadków przy pracy

  ZADBAJ O BEZPIECZEŃSTWO Państwowa Inspekcja Pracy prowadzi kampanię „Dobry przepis na bezpieczeństwo”, w ramach której oferuje możliwość uczestnictwa w bezpłatnym programie prewencyjnym skierowanym do branży przetwórstwa mięsa. Już o...

Mięso i produkty z gęsi dla gatronomii

  Gęsie mięso — szlagierem kulinarnym w gastronomii !        Jeszcze nigdy tak jak dzisiaj wspólny obiad w restauracji z rodziną, znajomymi czy też partnerami biznesowymi nie był, tak oczywisty i dostępny, w żadnym z poprzednich wie...
Opublikowany: 02.10.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, gęś, Etykiety:

Wędliny Hańderek- naturalnie na śniadanie

Naturalnie na śniadanie Dobrze skomponowane śniadanie to klucz do dobrego samopoczucia. Każdy zdrowy posiłek odżywia ciało, stymuluje metabolizm i zwiększa odporność. Bez drugiego śniadanie nie będziemy mogli skoncentrować się w pracy czy w szkole. Nasz mózg potrzeb...
Opublikowany: 10.09.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Mięso z indyka pieczeniowe, producent śląskie

  Mięsa z indyka, po prostu nie może zabraknąć w dobrych sklepach ze stoiskiem mięsnym, ponieważ jest ono coraz częściej poszukiwane i pożądane przez konsumentów, ze względu na prawdziwe bogactwo cennych składników odżywczych m.in. takich jak: niacyna, cynk...
Opublikowany: 03.09.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, indyk, Etykiety:

Eksport mięsa, tłuszczów wieprzowych rośnie- Mawapol

Według KOWR handel wieprzowiną Unii Europejskiej z krajami trzecimi w 2019 r. rośnie. Powodem jest zwiększony popyt na wieprzowinę ze strony Chin, które ograniczają pogłowie świń w związku z postępującą chorobą ASF. W okresie styczeń–kwiecień 2019...
Opublikowany: 12.08.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.