Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii - Strona 15 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Parówki drobiowo-wieprzowe – ponad 90% mięsa

Jak powszechnie wiadomo, parówki to ulubiony przysmak dzieci, ale nie tylko. SiÄ™ga po nie szerokie grono konsumenckie. Zanim jednak podamy je dzieciom warto sprawdzić czy sÄ… miÄ™sne, a także ich skÅ‚ad i dodatki jakie zawierajÄ…. Hurtownie, punkty gastronomiczne, sklep...

Kurczak w przyprawach na rożno od producenta

MiÄ™so drobiowe jest zdrowym i lubianym miÄ™sem. Jest cennym źródÅ‚em peÅ‚nowartoÅ›ciowego biaÅ‚ka, które jest Å‚atwo przyswajalne przez nasz organizm. Oprócz tego, bogate w witaminy z grupy B i mikroelementy, wzmacnia nasz ukÅ‚ad odpornoÅ›ciowy. ZwÅ‚aszcza kurcz...

Udo z królika – producent

MiÄ™so królicze jest bardzo delikatnym i lekko sÅ‚odkim miÄ™sem. Jednym z bardziej wartoÅ›ciowych elementów tuszki jest udo królicze, ponieważ zawiera bardzo maÅ‚o tÅ‚uszczu i dużą ilość biaÅ‚ka. Ze wzglÄ™du na swoje wartoÅ›ci odżywcze, może być stosowane w...

Świeże mięso wieprzowe - małopolskie

  Åšwieże miÄ™so wieprzowe jest surowcem, który najczęściej wykorzystuje siÄ™ do wyrobu różnego rodzaju wÄ™dlin. Karkówka wieprzowa, Å‚opatka, boczek, czy schab to elementy wieprzowiny, z których produkuje siÄ™ szynki, kieÅ‚basy, pasztety oraz ...

Serdelki wieprzowe – producent łódzkie

Gotowane kieÅ‚baski to szybki sposób na przyrzÄ…dzenie ciepÅ‚ego i smacznego posiÅ‚ku. LubiÄ… je dzieci, doroÅ›li i osoby starsze. Szczególnie dobrze smakujÄ… podawane ze Å›wieżą buÅ‚kÄ… i dodatkiem musztardy, ketchupu, itp. Trzeba jednak zwrócić uwagÄ™ na ich zawa...

Elementy mięsa cielęcego - mazowieckie

CielÄ™cina jest miÄ™sem pozyskiwanym z mÅ‚odych cielÄ…t w wieku do 8 miesiÄ™cy. Zawiera bardzo dużo wartoÅ›ci odżywczych, jest delikatna i miÄ™kka. Charakteryzuje siÄ™ niskÄ… zawartoÅ›ciÄ… tÅ‚uszczu. Dostarcza organizmowi wartoÅ›ciowe biaÅ‚ko, witaminy z grupy B oraz żelazo, dlatego ...

Podudzie z indyka bez kości bez skóry

  MiÄ™so z indyka jest jednym z najpopularniejszych miÄ™s spożywanych przez Polaków. ChÄ™tnie po nie siÄ™gamy, ponieważ jest dużo zdrowsze niż miÄ™so czerwone.  Zawiera mniej tÅ‚uszczu i cholesterolu, jest mniej kaloryczne, a przy tym jest najlepszym źró...
Opublikowany: 23.11.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, indyk, Etykiety: mięso, indyk,

ZM POLIWCZAK - kiełbaski drobiowe wędzone, parówkowa i pasztet...

Zdj. ZM Poliwczak  Kolejny sukces firmy z MysÅ‚owic! Trzy produkty z oferty ZakÅ‚adu MiÄ™snego POLIWCZAK  zostaÅ‚y nagrodzone przez Lożę Ekspertów programu „DoceÅ„ polskie”. Podczas XXII audytu artykuÅ‚ów spożywczych specjaÅ‚y zdobyÅ‚y prestiżow...

Antrykot wołowy – jak wybrać najlepszy?

Antrykot jest miÄ™sem otrzymywanym z części grzbietowej tuszy woÅ‚owej. Soczysty i delikatny w smaku, nadaje siÄ™ do smażenia, pieczenia w caÅ‚oÅ›ci, a także grillowania. Szefowie kuchni najczęściej przygotowujÄ… z niego steki, kotlety, zrazy, różnego rodzaju pieczenie ora...

Szynka wędzona - wielkopolskie

Smak dobrej szynki zależy w znacznym stopniu od receptury oraz od jakoÅ›ci skÅ‚adników, z których jÄ… wykonano. ZnaczÄ…ca jest również metoda jej wytworzenia. WÄ™dlina podczas wÄ™dzenia nabiera charakterystycznego, mocnego aromatu. Czynnikiem decydujÄ…cym o jej...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.