Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii
Soczysta, delikatna wołowina to produkt niezwykle ceniony przez wielbicieli kruchych, aromatycznych steków oraz przez restauratorów. Jednak mięso przeznaczone na ten rodzaj posiłku powinno spełniać określone wymogi – wiadomo bowiem, że do spo...
Pasztet to wyśmienity produkt o niezwykle bogatej tradycji, tak charakterystyczny dla polskiej kultury kulinarnej, że nie sposób wyobrazić sobie bez niego świątecznego stołu. Idealnie mięsny, o wyjątkowej konsystencji i cieszącym podniebienie smaku, pasztet od wiek...
Wyroby dojrzewające oraz wędzone cieszą się w Polsce stale wzrastającą popularnością. Na rynku dostępnych jest wiele różnych rodzajów wędlin wędzonych i surowych dojrzewających, które są coraz bardziej doceniane przez smakoszy. Charakteryzują się on...
Każdy z nas zna zalety produktów, które można zabrać ze sobą w podróż bez obawy, że stracą na jakości, bądź sprawią problemy z przechowywaniem. Szczególnie studenci doceniają żywność odpowiednią na wyjazdy, którą można przechowy...
Prestiżowe wyróżnienie AGRO Polska to symbol najwyższej jakości oferowanych produktów. Celem konkursu jest promocja znakomitych wyrobów, wytwarzanych na podstawie polskich receptur oraz krajowych surowców, charakteryzujących się wyjątkowymi w...
IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO
Wraz z początkiemprzyszłego roku 5-6 lutego 2014r., odbędą się IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Targi odbywać się będą w nowoczesnej i przestronnej hali AMBER EXPO w G...
W dzisiejszych czasach branża gastronomiczna staje się coraz bardziej wymagająca. Oczekuje od swoich kontrahentów już nie tylko produktów wysokiej jakości, ale przede wszystkim przygotowanych bezpośrednio do wykorzystania. Śląskie Prz...
Specjały Premium serwowane przez rodzinę DOBROWOLSKICH to wyroby o wyjątkowym smaku, produkowane według oryginalnych przepisów. Do grona znakomicie przyprawionych, aromatycznych wędzonek dołączyły dwa nowe przysmaki – Kiełbasa głogowska i Zrazowa z wędzarni s...
Ubojnia Zwierząt Rzeźnych AGNIESZKA MIELCZAREK to producent mięsa wieprzowego najwyższej jakości. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: boczek, golonkę, karkówkę, łopatkę, nóżki, ozorki, wątrobę, polędwiczki, schab, słoninę, szynkę, że...
Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150 ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...
Opublikowany: 02.10.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Najnowsze trendy branży mięsnej,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,