Artykuły w kategorii: Nowości produktowe w branży mięsnej
Trudno jeszcze dzisiaj znaleźć szynkę, którą uwielbialiby nie tylko seniorzy, ale także dzieci, sportowcy, a nawet alergicy, a wszytko to na bazie wieprzowiny, która smakuje wybornie!
Wszem wobec usłyszeć bowiem można, że tylko dobrą szynkę poznamy po zawar...
Szybko, lekko i po śląsku – Mięso pomału uwarzone firmy Berger
Na entuzjastów kuchni śląskiej czeka nie lada niespodzianka. W bogatym portfolio firmy Berger - producenta wysokiej jakości mięs i wędlin - pojawił się wyjątkowy specjał. Produkty
z linii „p...
Jedz drób, będziesz piękny.
Wszelkie trendy obowiązujące we współczesnym świecie znajdują odzwierciedlenie w branży spożywczej. W ostatnich latach, wraz ze wzrostem zamożności społeczeństwa, podniesieniem się poziomu świadomości odnoście kupowanych produkt&oa...
karkówka w chrzanie upieczona
Moda na gotowanie przybiera na sile, bo kto nie chciałby być bohaterem podczas wspólnie spędzonych chwil przy stole z najbliższymi. Dzielić się tym, co najlepsze i najsmaczniejsze oraz widzieć podziw w ocz...
Polacy uwielbiają grillować. Ciepłe wiosenne i letnie dni to idealna pora na przygotowanie posiłku na świeżym powietrzu. Jest to również okres, w którym sprzedaż produktów mięsnych może znacznie wzrosnąć. Wystarczy odpowiednio dobrać ofertę, aby zachęciła k...
Sklepy mięsne powinny starać się, aby uatrakcyjnić ofertę dla swoich klientów. Lada chłodnicza zaopatrzona tylko w produkty wieprzowe i drobiowe dla wielu konsumentów może wydać się monotonna, dlatego warto pomyśleć o wprowadzeniu dziczyzny, gdyż koneserzy-mięsoże...
Nikt nie wie skąd wzięła się tajemnicza nazwa gołąbków, wiadomo jednak skąd bierze się ich wyśmienity smak. Gołąbki są bardzo popularne w wielu krajach na świecie, a jednym z nich jest Polska. Jest to potrawa przygotowywana z mięsa i ryżu, które przewa...
W związku z coraz większą świadomością konsumencką oraz rosnącym trendem na produkty fit o niskiej zawartości tłuszczu, a także bez konserwantów, coraz więcej firm mięsnych wprowadza do swojej oferty produkty z tej kategorii. Do grupy wspomnianych produktów nal...
Galantyna to produkt wędliniarski wytwarzany z kawałków gotowanego mięsa wieprzowego. Przygotowanie jest czasochłonne, wymaga peklowania w solance kawałków mięs wieprzowych, a nastepnie mięso jest gotowane w sosie własnym i napychane do batonó...
Polacy uwielbiają grillować. Ciepłe wiosenne i letnie dni to idealna pora na przygotowanie posiłku na świeżym powietrzu. Jest to również okres, w którym sprzedaż produktów mięsnych może znacznie wzrosnąć. Wystarczy odpowiednio dobrać ofertę, aby zachęcił...