Trudno jeszcze dzisiaj znaleźć szynkę, którą uwielbialiby nie tylko seniorzy, ale także dzieci, sportowcy, a nawet alergicy, a wszytko to na bazie wieprzowiny, która smakuje wybornie!
Wszem wobec usłyszeć bowiem można, że tylko dobrą szynkę poznamy po zawartości mięsa w mięsie i czystej etykiecie, a dokładniej mówiąc pozbawionej zagęszczaczy, wzmacniaczy smaku i konserwantów.
Szynka Taty jest bliska ideałowi, gdzie do 100 g gotowego produktu „weszło” 108 g mięsa, do tego odrobinę peklosoli (azotyn sodu), przypraw i aromatów.
Zapakowana może być próżniowo w mapie lub luzem, każda sztuka waży ok. 1,5 kg, termin przydatności w wersji pakowanej to 28 dni, a cena naprawdę konkurencyjna — ok. 29 zł / kg !
Szynka, o której piszemy, idealnie odnajdzie się w ladzie chłodniczej, najlepszych sieciach handlowych, sklepów i ekspozycjach w magazynach dystrybucyjnych. Będzie przyciągać wyglądem, ciekawym opakowaniem. Jeśli trzeba będzie, zorganizowana zostanie góralska degustacja, aby postawić kropkę nad „i” !
Firma Janas, która jest producentem szynki od Taty, to uznany i ceniony podhalański producent mięs i wędlin oraz dystrybutor. Głównym mottem firmy jest dbałość o najwyższą jakość, która przejawia się w haśle „Najpierw jakość i smak, później cena".
Firma Handlowo-Produkcyjna JANAS Sp. Jawna