Kiełbasa z dziczyzny - pomorskie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa z dziczyzny - pomorskie

Sklepy mięsne powinny starać się, aby uatrakcyjnić ofertę dla swoich klientów. Lada chłodnicza zaopatrzona tylko w produkty wieprzowe i drobiowe dla wielu konsumentów może wydać się monotonna, dlatego warto pomyśleć o wprowadzeniu dziczyzny, gdyż koneserzy-mięsożercy poszukują unikatowych smaków.


Mięso z dziczyzny to nie tylko wyjątkowy i szlachetny smak, to przede wszystkim zapach naturalności i leśnej przyrody. Takie mięso można piec, smażyć i dusić, można także przygotować wędzoną kiełbasę myśliwską, która z pewnością będzie królową stołu i powodem do dyskusji, podczas najważniejszych spotkań rodzinnych lub towarzyskich.

Do wytworzenia prawdziwej kiełbasy z dziczyzny z nutą lasu, idealnie nadaje się mięso z dzika i sarny. Do głównych zalet niewątpliwie można zaliczyć: wysoką zawartość białka, niską kaloryczność, bogactwo witamin z grupy B, żelazo, fosfor, magnez, wapń oraz znikoma zawartość cholesterolu.



Fot. Kiełbasa myśliwska z dziczyzny TOŁŁOCZKO

Rodzinna FIRMA TOŁŁOCZKO z Kruszyny woj.pomorskie produkuje kiełbasę myśliwską z dziczyzny, która oparta jest na 100% składzie mięs, bez uzupełniaczy chemicznych. Składa się ona z 70% mięsa z dzika i sarny oraz z 30% łopatki i boczku wieprzowego do połączenia struktury. Charakteru dodaje jej specjalna mieszanka naturalnych przypraw.

Wędliny naturalne pomorskie - Firma „TOŁŁOCZKO”

telefon:
730 540 000
e-mail:
biuro@tolloczko.com.pl

Autor: Materiał promocyjny firmy TOŁŁOCZKO. Tekst - Remigiusz Zagraba

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.