Nikt nie wie skąd wzięła się tajemnicza nazwa gołąbków, wiadomo jednak skąd bierze się ich wyśmienity smak. Gołąbki są bardzo popularne w wielu krajach na świecie, a jednym z nich jest Polska. Jest to potrawa przygotowywana z mięsa i ryżu, które przeważnie są zawijane w rolki z białej kapusty. Starannie dobrane zioła i przyprawy dodane do gołąbkowego farszu podkreślają jego walory smakowe.
Gołąbki to jedno z tych domowych dań, do których wraca się z lubością. Jest tylko jeden warunek, powinny być odpowiednio przygotowane, a do ich przyrządzenia powinno się wykorzystać najwyższej jakości składniki, przede wszystkim mięso, które jest bazą do wyśmienitego smaku.
Klienci na codzień mają coraz więcej obowiązków, są zabiegani, a czas który posiadają jest ograniczony. Przygotowanie codziennych posiłków dla rodziny jest czasochłonne, po całym dniu pracy najzwyczajniej brakuje sił, aby przygotować coś pożywnego, co zasmakuje wszystkim członkom rodziny.
Ciekawą propozycję dla "Zabieganych" ma firma Marko Mark's Walichnowy, która przygotowuje klasyczne polskie gołąbki w aromatycznym sosie pomidorowym, które wystarczy tylko podgrzać i jeśli trzeba doprawić po swojemu. Pakowane są w słoiki o gramaturze 500g, które mogą być przechowywane w temperaturze od + 2 do + 25 C, czyli na półce z suchą żywnością lub na ladzie chłodniczej, a nawet przy kasie jako produkt impulsowy.
Marks Sp. z o.o.-Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe