Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii - Strona 17 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Salceson staropolski biały i czarny – kujawsko-pomorskie

WÄ™dliny podrobowe to niezwykle zróżnicowana grupa w kategorii wÄ™dlin. Nieustannie poszerza siÄ™ o nowe przepisy i połączenia. Wyroby podrobowe cechujÄ… siÄ™ wyrazistym smakiem i aromatem, dlatego też wyraźnie ożywiajÄ… przystawki, takie jak na przykÅ‚ad póÅ‚misek zim...
Opublikowany: 29.04.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Zady wołowe - ubojnia lubelskie

Od kilku lat obserwuje siÄ™, że spożycie miÄ™sa woÅ‚owego w Polsce jest mniejsze. Wynika to z faktu, że woÅ‚owina to jedno z droższych miÄ™s. Posiada jednak znaczne iloÅ›ci biaÅ‚ka i skÅ‚adników mineralnych. Każda dbajÄ…ca o renomÄ™ restauracja ma w swojej ofercie dan...

Kebab bez konserwantów

  W dzisiejszych czasach coraz wiÄ™cej restauratorów, przy zakupie produktów spożywczych do swoich potraw, stawia na ich naturalny skÅ‚ad. Wymaga tego rynek i konsumenci. Kebab to jedno z najczęściej zamawianych daÅ„. Powinien wiÄ™c być w 100% naturalny, bez...

Tradycyjny smak śniadania Wielkanocnego

Wielkanoc, to w każdym polskim domu nie tylko przeżycie duchowe, ale i wydarzenie kulinarne. Co roku staramy siÄ™, aby nasze Å›wiÄ™towanie byÅ‚o wyjÄ…tkowe i smakiem dorównywaÅ‚o przeżyciom kulinarnym pamiÄ™tanym z dzieciÅ„stwa. Nic wiÄ™c dziwnego, że z coraz wiÄ™kszÄ… pieczoÅ‚o...
Opublikowany: 01.03.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Kiełbasa wiejska z Wadowic - podkarpackie

  KieÅ‚basa Wiejska z Wadowic to jeden z produktów linii „Tradycyjnie WÄ™dzone” oferowanej przez firmÄ™ Dobrowolscy z województwa podkarpackiego. WyÅ›mienity smak i aromat wÄ™dlin z tej linii osiÄ…gniÄ™to dziÄ™ki tradycyjnemu wÄ™dz...
Opublikowany: 26.02.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Rozgrzej się ciepłą kanapką! – inspirujemy do działania

ZimÄ… nasze organizmy tuż po obudzeniu siÄ™ potrzebujÄ… solidnej dawki energii i ciepÅ‚a. Gdy owsianka i zwykÅ‚e kanapki zaczynajÄ… nas nudzić czas na rozgrzewajÄ…ce sandwiche. Sposób ich przygotowania od lat pozostaÅ‚ niezmienny, z kolei ich zawartoÅ›ciÄ… czÄ™sto zaskakujemy samyc...

Tusze cielęce, ćwierci i ośrodki wołowe podlaskie

Ubojnia bydÅ‚a ANMAR Andrzej Zalewski i Marek Ciborowski Sp. J. Wysoka jakość i pewność zdrowotna. Czyli Tusze cielÄ™ce, ćwierci woÅ‚owe i oÅ›rodki woÅ‚owe od ANMAR-u Na sÅ‚ynÄ…cym z czystego powietrza, dużych poÅ‚aci zielonych lasów i rolnictwa Podlasiu dziaÅ‚a Ubojnia ...

Wołowina dojrzewająca - co to jest?

Firma Konkret Monika StrzaÅ‚ka DoceÅ„ wysokÄ… jakość i polski smak! Wybierz dÅ‚ugo dojrzewajÄ…cÄ… woÅ‚owinÄ™ od Konkretu! Firma należy do niewielkiego grona pionierów, którzy przed laty wprowadzili amerykaÅ„skie steki z polskiej dÅ‚ugo dojrzewajÄ…cej woÅ‚ow...

Wędliny bez konserwantów firmy ADOZ

Firma ADOZ Wytwórnia WÄ™dlin Artur KwiecieÅ„ Produkty bez konserwantów W zgodzie z naturÄ… i tradycjÄ… Produkty bez konserwantów stanowiÄ… niewielki procent ogóÅ‚u wyrobów na rynku miÄ™sno-wÄ™dliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...

Wędliny light - rozsmakuj się w wieprzowinie

Dla wielbicieli wÄ™dlin light, o bardzo delikatnym smaku firma HaÅ„derek przygotowaÅ‚a nowÄ… seriÄ™ produktów z wieprzowiny. Szynka, schab i boczek z serii NATURALNE, to znakomite wÄ™dliny o subtelnym aromacie. WÄ™dliny te przygotowane zostaÅ‚y w bardzo tradycyjny sposó...
Opublikowany: 16.11.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.