Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień
Produkty bez konserwantów
W zgodzie z naturą i tradycją
Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich nie chcą. Jest wręcz przeciwnie. Coraz większa grupa konsumentów poszukuje tego typu towarów.
Gdzie ich szukać? Wystarczy zapoznać się z ofertą ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień. To renomowana firma zajmująca się produkcją wędlin położona w miejscowości Giebułtów na terenie Jury Krakowsko-Częstochowskiej, a działająca w całej Polsce.
Dlaczego akurat ADOZ? To proste. Firma przywiązuje szczególną wagę do tradycji. Co istotne; łączy naturalność z innowacyjnością i elegancją. Wszystkie wyroby tworzone na podstawie tradycyjnych receptur są nie tylko pyszne i zdrowe, ale i wspaniale wyglądają.
Co je wyróżnia od konkurencji? Charakterystyczny wykwintny smak i bogaty aromat. Wśród produktów naturalnych bez konserwantów można tu znaleźć: boczek rolowany, polędwicę pieczoną, kiełbasę białą parzoną, karczek pieczony, kiełbasę na grilla z cebulą, kiełbasę na grilla z papryką.
Pełne elegancji smakowite wyroby od ADOZ cieszą się dużym uznaniem wśród klientów. Jeśli prowadzisz hotel, hurtownię, restaurację czy sklep powinieneś pomyśleć o tych wyjątkowych produktach tworzonych w malowniczym miejscu, jakim jest Jura Krakowsko-Częstochowska.