Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wieprzowina - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wieprzowina

Karczek wieprzowy bez kości - producent mięsa Al-Em, małopolsk...

fot. Al-Em  Karczek bez kości: Doskonały wybór dla koneserów mięs Karczek bez kości to jeden z najbardziej popularnych kawałków mięsa wieprzowego, ceniony za swoją wszechstronność, smak i prostotę przygotowania. Aby jednak cieszyć się doskonałym...

,,Polski handel w szachy gra’’...

  fot. WTG Holding ,,Polski handel w szachy gra... "   Dzisiaj jako przedstawiciel polskiej branży spożywczej nie bez przyczyny nadaję tytuł tej wypowiedzi właśnie taki ,,Polski handel w szachy gra’’...    Kto na tym zyska, a ...

Wędliny na Świąteczny Stół - nowości ZPM Hańderek

Święta to wyjątkowy czas, kiedy rodzina i przyjaciele zbierają się, aby dzielić wspólne chwile, rozmawiać o tym, co ważne, i delektować się wyjątkowymi daniami. W tym roku zaskocz wszystkich przy świątecznym stole, podając wędliny tylko najwyższej klasy jako dodate...
Opublikowany: 19.12.2023 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Konserwy w różnych odsłonach - polski producent KM Okrasa

ZNIKAJĄ KONSERWY KM OKRASY, BO TO NAJLEPSZE NA TE CZASY Dzisiaj przedstawić chcemy Państwu relację, jak kolejny produkt zakładów mięsnych Konsorcjum Mięsnego Okrasa Grupa Południe sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, czyli ,,KONSERWA” rezonuje z potrzebami klie...
Opublikowany: 07.11.2023 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Produkty wysokiej jakości docenione - producent ZPM Hańderek

fot. ZPM Hańderek Sukces Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK w 47. edycji programu "Doceń polskie"   W dniu 26 lipca 2023 roku w Hotelu Centrum w Sosnowcu odbyła się 47. certyfikacja programu "Doceń polskie". Spośród 160 produk...

Mięso wieprzowe z własnego rozbioru, małopolskie

fot. Al-em Mięso, które spożywamy na co dzień ma ogromy wpływ, na nasze zdrowie, a także na jakość wędlin, które z niego są wyrabiane. Zaufanie do dostawcy jest obecnie kluczowe i decyduje o dobrej oraz długofalowej współpracy. Wszystkie pozwolenia, ...
Opublikowany: 06.12.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Salami z Polski podbija Europę

    Salami to jedna z najpopularniejszych wędlin na świecie, która cieszy się ogromnym uznaniem. Kiełbasa ta klasyfikowana jest jako twarda — surowa, a największe walory smakowe i jakościowe uzyskuje się dzięki długiemu procesowi dojrzewania, podcz...
Opublikowany: 09.05.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Profesjonalny rozbiór mięsa kluczem do smacznych wyrobów

  Rozbiór tusz wieprzowych na elementy handlowe i produkcyjne to bardzo ważny i odpowiedzialny proces, który ma ogromny wpływ na jakość przetworów mięsnych i dań, które są serwowane w restauracjach. Właściwe porcjowanie i cięcie mięsa wi...
Opublikowany: 02.03.2022 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Fleksitarianizm - co to jest ?

Znamy już wiele różnych typów diet, sposobów żywienia się, tego, z czego rezygnować, a co dodać do naszego jadłospisu. W ostatnim czasie na popularności zyskuje różne diety m.in. ketogeniczna, czy fleksitariańska. Powstają kolejne wersje, sposoby, kt...

Wędliny tradycyjne z województwa łódzkiego - Szynka Walichnows...

Dwa nurty, które zajmują czołowe miejsce podczas produkcji mięsa oraz wyrobów mięsnych to naturalność i lokalność. Dlatego też większość producentów z tego segmentu stara się w jak najlepszy sposób wpisać w obowiązujący trend po to, aby spełnia...
Opublikowany: 26.07.2021 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, wieprzowina, łódzkie, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.