Artykuły w kategorii: drób - kurczęta
Wysokiej jakości, smaczny idealny dla gastronomii
Doświadczony i solidny producent szaszłyków oferuje hurtowniom niezwykle atrakcyjną ofertę. Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy doskonale skomponowany, o najwyższych walorach smakowych szybko pokochają klienc...
„Po dokładnej analizie polskiego rynku gastronomicznego, doszliśmy do wniosku, że brakuje Kebabu w 100% naturalnego i nie posiadającego substancji chemicznych oraz konserwantów. Stąd nasza oferta produktu o nazwie Diamond Kebab, która doskonale odzwiercie...
ZADBAJ O BEZPIECZEŃSTWO
Państwowa Inspekcja Pracy prowadzi kampanię „Dobry przepis na bezpieczeństwo”, w ramach której oferuje możliwość uczestnictwa w bezpłatnym programie prewencyjnym skierowanym do branży przetwórstwa mięsa. Już o...
Opublikowany: 14.10.2019
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
dziczyzna,
gęś,
indyk,
inne,
jagnięcina,
kaczka,
królik,
strusina,
wieprzowina,
wołowina,
Etykiety:
Handel mięsem dzisiaj to zupełnie inna „bajka” niż jeszcze kilka lat temu. Stale rosnące wymagania klientów i certyfikacja potwierdzająca najwyższe standardy, powodują, że o sukcesie decydują takie aspekty jak wysoka jakość, terminowa i bezpieczna dostawa,...
Jakie pytania zadają dzisiaj najczęściej klienci, kupujący mięso i wędliny z drobiu ?
Do najczęstszych pytań można zaliczyć czy mięso z kurczaka jest zdrowe i bezpieczne? Odpowiedź nie jest łatwa, warto jednak zwrócić uwagę, skąd pochodzi i jak przebieg...
Kebab jest posiłkiem szybkim i niezwykle popularnym - niemal każdy punkt gastronomiczny posiada go w swojej ofercie. Liczba lokali serwujących to pyszne danie stale wzrasta, a klientów nie brakuje. Kebab może być przygotowywany na różne sposoby, cieszy się w...
fot.Gold Drób
Jedzenie posiłków poza domem jest coraz bardziej popularne. Polacy są zapracowani, a przygotowywanie codziennych posiłków jest nie tylko czasochłonne, ale też dla wielu osób wręcz niemożliwe.
Ciekawym rozwiązaniem je...
Przez lata efektywnego funkcjonowania na rynku mięsnym ubojnia drobiu Prus przechodziła nieustanną modernizację, dostosowując się do wymogów europejskich i uzyskując zdolność produkcyjną do 12 tysięcy sztuk dziennie. Towar dostarczany do ubojni pozyskiwany jest z&n...
Kebab to jedno z najbardziej tradycyjnych dań kuchni orientalnej, które na przestrzeni ostatnich kilku lat podbiło niemal cały świat.
Kebab zakorzenił się także w polskie zwyczaje, gdyż prawdopodobnie nie ma większego miasta, gdzie nie byłoby pr...
Polacy uwielbiają grillować. Nad jeziorem, nad morzem, na leśnej polanie, na działce… Gdy tylko pogoda dopisze, zewsząd docierają smakowite zapachy. Wystarczy, że dotrze do nas taka woń i już sami zaczynamy rozstawiać grilla – to działa wręcz jak efekt domina! G...