Handel mięsem dzisiaj to zupełnie inna „bajka” niż jeszcze kilka lat temu. Stale rosnące wymagania klientów i certyfikacja potwierdzająca najwyższe standardy, powodują, że o sukcesie decydują takie aspekty jak wysoka jakość, terminowa i bezpieczna dostawa, bardzo dobra komunikacja i zaufanie.
Polskie mięso, jak podkreślają właściciele chłodni składowej SABA, jest coraz lepszej jakości i wielu producentów pracuje na najwyższym światowym poziomie. Mowa tutaj nie tylko o największych zakładach, ale także o małych rodzinnych firmach mięsnych. Naszą rolą przed wysyłką za granicę, jest przede wszystkim kontrola jakości, komunikacja oraz właśnie szybka i bezpieczna logistyka. Kropką nad „i” jest zaufanie w biznesie, bo to daje legitymację do długofalowej współpracy.
zdj. pixaby.com
Wieprzowina, wołowina czy drób pochodzące z Polski jest cenione w wielu krajach, ze względu na jakość i dobrą cenę.
Firma SABA, która została założona w 1997 r. przez Annę i Andrzeja Trochymów, stale się rozwija, stawia na polskich producentów mięsa i jest otwarta na nowych, którzy cenią jak SABA wysoką jakość i zaufanie.
Chłodnia składowa lubelskie - SABA
telefon: 600 707 071, 81 721 68 23
e-mail: trade@saba.com.pl
www: saba.com.pl