Podjęcie się tak odpowiedzialnej i pełnej wyzwań misji, gdzie konkurencja na świecie jest bardzo mocna, było możliwe dzięki, zdobyciu na przestrzeni lat unikatowego doświadczenia, wysoce wykwalifikowanej kadrze, które połączone z nowoczesną technologią, doborem wysokiej jakości surowców i dbałością o wyrób finalny dający konsumentom możliwość zapoznania się z produktami, które swoją oryginalnością, walorami smakowymi i wysokim standardem trafiają nawet w najbardziej wybredne gusta klientów.
Jednym ze sztandarowych produktów Zakładu Przetwórstwa Mięsnego PAMAS jest Salami Bankietowe Rogal, wytwarzane z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnionego, długodojrzewające, idealne na imprezy zorganizowane na różne okazje, a także na codzienne śniadania. Salami charakteryzuje się aż 60-dniowym terminem przydatności, grubość batonu 70 mm, zapakowane jest w 3 szt. / karton, temperatura przechowywania to 6-16°C.