W dzisiejszych czasach coraz więcej restauratorów, przy zakupie produktów spożywczych do swoich potraw, stawia na ich naturalny skład. Wymaga tego rynek i konsumenci. Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań. Powinien więc być w 100% naturalny, bez substancji chemicznych oraz konserwantów.
Taki też jest kebab firmy P.P.H.U. Supermeat. Nie bez powodu nazywa się Diamond-Kebab, nazwa ta doskonale odzwierciedla najwyższą jakość produktu. Co go wyróżnia? Przede wszystkim oryginalny smak orientu, co jest rzadkością na polskim rynku. Ponad to jest bardzo korzystny cenowo. Ważną cechą jest również to, że nie posiada niebezpiecznych dla organizmu alergenów. Wyróżnia się więc także swoją zdrowotnością.
Kebab produkowany jest z mięsa drobiowego (z kurczaka). Zawijany w folię strech w kształcie „gruszki”, o wadze od 6 kg do 70 kg, sprzedawany jest w cenie od 11-14 zł/kg. Jego termin przydatności do spożycia wynosi 1 rok.
Produkt skierowany jest do punktów gastronomicznych działających na terenie całej Polski, które cenią sobie najwyższą jakość i naturalne produkty.
Kebab drobiowy, cielęcy Diamondkebab- P.P.H.U.Supermeat s.c.