Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii
Mięso wołowe jest jednym z najszlachetniejszych gatunków mięs. Największe spożycie jest w takich krajach jak: Urugwaj, Stany Zjednoczone, Brazylia. W Europie czy w niektórych krajach Azji jest popularność jest również na bardzo wysokim poziomi...
Wysokiej jakości, smaczny idealny dla gastronomii
Doświadczony i solidny producent szaszłyków oferuje hurtowniom niezwykle atrakcyjną ofertę. Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy doskonale skomponowany, o najwyższych walorach smakowych szybko pokochają klienc...
W najbliższych latach będzie coraz większe zapotrzebowanie na wysokiej jakości mięso wieprzowe. Konsumenci z każdym rokiem są coraz bardziej wymagający, czytają uważnie etykiety, pytają skąd, pochodzi mięso i czy hodowca, a później właściciel ubojni dba o dobrostan, w...
Syta marka parówek !
Parówki to najpopularniejszy „mięsny” składnik naszej codziennej diety, szczególnie w kontekście pierwszego posiłku. Wg upodobań i preferencji konsumentów na pierwszym miejscu króluje kanapka z wyrobami m...
Podgardle wieprzowe można pomylić z boczkiem. Szczególnie jeśli jest wędzone i chude, dzięki dokładnej selekcji mięsa i profesjonalnej obróbce. Podgardle ma strukturę mięsno-tłuszczową z przewagą tłuszczu, jest delikatne i często stosowane w kuchni polskiej j...
Mięso wołowe uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięs. Doceniane i popularne jest nie tylko w Stanach Zjednoczonych, Australii czy Argentynie, ale także w Europie. Specyfika rynku wołowiny w Polsce jest taka, że większość tego gatunku mięsa ...
24 kwietnia 2020 r. odbyło się otwarcie kolejnego już sklepu firmowego Wędliniarstwa Naturalnego Tołłoczko w Manhattanie box 136 w Słupsku.
Podczas otwarcia klienci mogli skosztować wyrobów podczas degustacji, porozmawiać o produktach, zdrowym odżywianiu, a najstar...
Produkty tradycyjne to produkty spożywcze chronione prawem polskim lub prawem Unii Europejskiej. Wytworzone z naturalnych surowców, posiadające tradycyjny skład lub sposób produkcji.
Na liście Produktów Tradycyjnych znajduje się...
"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele.
Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Polska wołowina podbiła już podniebienia Europejczyków, Azjatów, teraz czas na rozwój w rodzimym kraju, czyli w Polsce. Wołowina to rodzaj mięsa, który powoli odzyskuje swoją pozycję na polskim rynku. W latach 90. jej spożycie było praktycznie 10-...