Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii - Strona 13 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Kiełbasa wiejska - podkarpackie

W zgodzie z naturą i tradycją Wspaniale pachnie, znakomicie smakuje, posiada przepiękną wiśniowo-brązową barwę a do tego jest wyrobem pierwszej klasy. Czyż można chcieć czegoś więcej? Kiełbasa ta jest wyrobem sztandarowym i wynikiem kunsztu masarzy oraz tradycyjnych rece...

Ćwierci wołowe - producent Pawpol

Coraz częściej najważniejszym kryterium wyboru dostawcy miÄ™sa jest jakość a niska cena, na szczęście, odchodzi do lamusa. Wielu producentów wÄ™dlin, handlowców i konsumentów jest dzisiaj Å›wiadomych siÅ‚y, jakÄ… daje produkt oparty na wysokiej klasie suro...

Trzy najważniejsze cechy produktów, których szukają konsumenci...

Dzisiejsi konsumenci majÄ… szeroki dostÄ™p do różnego rodzaju produktów miÄ™snych, w wielu kanaÅ‚ach dystrybucji. Sprawia to, że stajÄ… siÄ™ oni coraz bardziej wymagajÄ…cy i Å›wiadomi tego, czego chcÄ… i co lubiÄ…. SÄ… oni także coraz bardziej zabiegani, chÄ™tniej korzys...
Opublikowany: 13.11.2017 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Etykiety:

Pasztet z drobiem Profi - Wielkopolskie

  "Wielkopolski Pasztet z drobiem to sztandarowy produkt Profi" - mówi Piotr Szczeblowski, Dyrektor ds. Handlu.   Remigiusz Zagraba: Profi oferuje pasztety z kurczaka, ale także z kaczki, gÄ™si czy też dziczyzny. Jakie inne gatunki miÄ™sa,...

Steki z polskiej wołowiny - firma Konkret

Stek, jest potrawÄ… ze smażonego lub grillowanego miÄ™sa, krojonego w poprzek wÅ‚ókiem mięśniowych, gÅ‚ównie z górnej części tuszy woÅ‚owej. Stek może być wysmażony w zależnoÅ›ci od preferencji i gustów smakowych – caÅ‚kowicie, ...
Opublikowany: 28.09.2017 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Półtusze wieprzowe łódzkie - Ubojnia Trzody i Bydła MACIEJEK...

„RozpoczynajÄ…c dziaÅ‚alność, postawiÅ‚em sobie za cel produkcjÄ™ wysokiej jakoÅ›ci produktu, dostarczanego do klienta zawsze na czas. To byÅ‚a dobra strategia” – mówi Roman Maciejek, wÅ‚aÅ›ciciel Ubojni Trzody Chlewnej i BydÅ‚a Maciejek. Remigiusz Zagraba...
Opublikowany: 25.08.2017 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Półtusze wieprzowe wielkopolskie - rozmowa z Piotrem Jaślikows...

WedÅ‚ug Biura Analiz i Programowania ARR w 2017 roku dynamicznie roÅ›nie eksport wyrobów wieprzowych w Polsce. W okresie od stycznie do kwietnia obecnego roku z kraju wywieziono 248 tys. ton żywca, miÄ™sa, przetworów i tÅ‚uszczów wieprzowych, co stanowi o 11...
Opublikowany: 07.08.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Grill z PCD Salami

Sezon grillowy osiÄ…gnÄ…Å‚ swój szczyt – mÅ‚odzi, starsi, znajomi, przyjaciele, rodziny z dziećmi spÄ™dzajÄ… czas m.in. na odpoczynku przy akompaniamencie wyborowych produktów grillowych. SpÄ™dzajÄ…c ciepÅ‚e dni w plenerze, niejedna osoba marzy, by zjeść dobry, ci...

Wielkie grillowanie trwa!

Grillowanie, gdy pogoda dopisuje „rzÄ…dzi” w naszych ogrodach, na tarasach i w miejscach do tego przystosowanych. Nigdy nie mamy go dość! Nic dziwnego bowiem jest to jeden z najszybszych i najprostszych sposobów przygotowania posiÅ‚ku na Å›wieżym powietrzu. M...
Opublikowany: 29.06.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Etykiety:

Mięso z królika producent firma Amciu

  MiÄ™so z królika, zaliczane do miÄ™s biaÅ‚ych, jest miÄ™sem o wysokiej wartoÅ›ci odżywczej. Bogate w biaÅ‚ko, które jest bardzo dobrze przyswajane przez ludzki organizm, a ubogie w cholesteroli tylko 35 - 50 mg/100g i tÅ‚uszcz. Ten rodzaj miÄ™sa jest niemal de...
Opublikowany: 13.06.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, królik, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.