Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii - Strona 13 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Gulasz, pasztet i parówki od ZPM Matthias nagrodzone

Dnia 18 maja 2017 r. w Warszawie odbył się XLVII Konkurs Wędlin pod tytułem „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2017. Organizatorem konkursu był Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, natomiast pat...

Boczek surowy wieprzowy - producent mazowieckie

Wieprzowina to mięso wszystkim znane i przez wszystkich lubiane. Po odpowiednim przyrządzeniu można z niej przygotować wiele ciekawych potraw. Jednym z elementów wieprzowych jest boczek. Można go grillować, dusić i gotować. Oprócz kulinarnego zastosowania, świe...

Zalety mięsa cielęcego marki TADEX

Cielęcina należy do grupy mięs czerwonych. Pozyskiwana jest ze zwierząt od 2 tygodni do 8 miesięcy. Najsmaczniejsza jednak jest ta pochodząca od zwierząt w wieku pomiędzy 4 a 8 tygodniem, karmionych przede wszystkim mlekiem. Dużo mówi się o jej walorach odżywczych i s...
Opublikowany: 26.04.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, cielęcina, Etykiety: mięso, cielęcina, mazowieckie,

Szynka wieprzowa wędzona - producent śląskie

Szyneczka śląska… wyrazisty śląski smak Od dawna produkty regionalne cieszą się uznaniem szerokiego grona smakoszy, ceniących walory najwyższej jakości mięsa. Niewątpliwie produktem, który zaspokoi podniebienia nawet najbardziej wymagających konsumentó...

Kiełbasa dojrzewająca – 100% mięsa wieprzowego

Szynki i kiełbasy dojrzewające znajdują coraz szersze grono odbiorców wśród polskiej społeczności. Swój specyficzny smak zawdzięczają procesowi produkcji, w którym wykorzystuje się kultury bakterii odpowiedzialne za dojrzewanie wędlin. Kiełbasa ...

Ćwierci wołowe polskiej produkcji - łódzkie

  Schłodzone ćwierci wołowe polskiej produkcji szczególnie polecane są zakładom przetwórstwa mięsnego do dalszego rozbioru na części kulinarne i późniejszej sprzedaży. Nadają się także do produkcji wędlin i dań gotowych takich jak kotlety, roladki...
Opublikowany: 21.02.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Karnawałowe przekąski z wędlinami Hańderek

Karnawał bez nich nie byłby tak huczny. Możliwe, że były również mniej smaczny lub wręcz nieapetyczny. Przekąski, zakąski, przegryzki, to one są ważnym punktem karnawałowych spotkań. Pomysłów i przepisów na ich przygotowanie jest kilka, ale ich liczba ci...
Opublikowany: 03.02.2017 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wędliny,

Kebab pieczony wołowy i drobiowy – producent

Kebab to potrawa turecka, która cieszy się ogromnym zainteresowaniem również w Polsce. Zaczerpnięty został z kuchni orientalnej. Jest szybki w przygotowaniu, podaje się go w specjalnej bułce lub w placku lawasz z dodatkiem warzyw i sosów lub jako danie z...

Salami dojrzewające z papryką – producent, opolskie

Salami to surowa wędlina dojrzewająca, która znana jest w całej Europie. Smakuje wyśmienicie zarówno na kanapkach, jak i jako dodatek do pizzy czy zapiekanek. Jest wiele rodzajów salami. Które więc wybrać? Ważne, aby produkowane było z czysteg...

Parówki drobiowo-wieprzowe – ponad 90% mięsa

Jak powszechnie wiadomo, parówki to ulubiony przysmak dzieci, ale nie tylko. Sięga po nie szerokie grono konsumenckie. Zanim jednak podamy je dzieciom warto sprawdzić czy są mięsne, a także ich skład i dodatki jakie zawierają. Hurtownie, punkty gastronomiczne, sklep...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.