Kiełbasa wiejska - podkarpackie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa wiejska - podkarpackie

W zgodzie z naturą i tradycją

Wspaniale pachnie, znakomicie smakuje, posiada przepiękną wiśniowo-brązową barwę a do tego jest wyrobem pierwszej klasy. Czyż można chcieć czegoś więcej?

Kiełbasa ta jest wyrobem sztandarowym i wynikiem kunsztu masarzy oraz tradycyjnych receptur. Jej niepowtarzalny charakter i wyjątkowy sposób produkcji został doceniony poprzez wpisanie na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa.

Twórcy kiełbasy wiejskiej jodłowskiej w jej powstawaniu sięgnęli po tradycję i rodzime receptury. Wytrawni znawcy rozpoznają tu wędzenie drewnem olchowo-bukowym, a każdy miłośnik kiełbas na pewno doceni wspaniałą woń, jaką dają naturalny pieprz i świeży czosnek.

Postawiono także na naturę, co spodoba się każdej osobie poszukującej na rynku zdrowych produktów. Otóż mięso pozyskiwane na wyrób tego jedynego w swoim rodzaju przysmaku pochodzi z gospodarstw opierających hodowlę na systemie naturalnym.

ZHPP A. Leja i Wspólnicy Sp. j. nie zapomnieli przy tym wszystkim o jakości podstawowego surowca. W kiełbasie znajduje się mięso wieprzowe klasy I i II. Co ważne, to produkt niepeklowany.

Za kiełbasą wiejską jodłowską stoją też piękne idee, co należy docenić w epoce niezdrowego jedzenia i sprowadzaniu wielu produktów zza granicy. Promuje bowiem producentów lokalnych; mięso pochodzi od rolników z okolic Jodłowej i regionu Podkarpacia. Ponadto receptura sięga do korzeni przodków i bazuje na przepisach, które od wieków cieszyły się tu wielkim uznaniem.

Jeśli rozsmakowujesz się w tradycyjnych produktach, uwielbiasz pyszne polskie jedzenie i jesteś smakoszem kiełbas – kiełbasa wiejska jodłowska ZHPP A. Leja i Wspólnicy Sp. j. – to produkt, który powinien znaleźć się na stałe w Twoim sklepie, hurtowni a także jadłospisie.

 

  

Zakład Handlowo - Produkcyjno - Przetwórczy Aleksandra LEJA i Wspólnicy - Sp. J.


Autor: Materiał promocyjny ZHPP LEJA I WSPÓLNICY Sp. J.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.