Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii
Mięso z indyka jest doskonałym surowcem do wyrobu wędlin ze względu na swoje walory zdrowotne – zawiera mniej tłuszczu niż inne rodzaje mięs. Zakłady przetwórstwa mięsnego produkując wędliny, kiełbasy, parówki, kabanosy czy indyka wędzonego wykorzys...
Kebab jest bardzo często wybieranym posiłkiem na mieście. Wybierają go zazwyczaj osoby młode, przed 34 rokiem życia, mieszkające w miastach.
Trudno się dziwić, że klienci upatrzyli sobie właśnie to danie. Jest szybkie w przygotowaniu, sycące i przede wszystkim smaczne. Tra...
fot. Al-Em
Karczek bez kości: Doskonały wybór dla koneserów mięs
Karczek bez kości to jeden z najbardziej popularnych kawałków mięsa wieprzowego, ceniony za swoją wszechstronność, smak i prostotę przygotowania. Aby jednak cieszyć się doskonałym...
Odkryj Wygodę i Smak Dzięki Gotowym Daniom
W dzisiejszym zabieganym świecie, gdzie czas jest na wagę złota, gotowe dania mięsne od MARK'S Marszałkowscy stanowią idealne rozwiązanie dla tych, którzy pragną połączyć smak domowych potraw z wygodą szybkiego przygoto...
fot.Storteboom Hamrol
Wybór żywności staje się coraz bardziej świadomy i odpowiedzialny. Konsumentom zależy nie tylko na smaku i jakości mięsa, ale również na tym, jakie standardy są przestrzegane w trakcie produkcji. W firmie Storteboom Hamrol, przykładając ...
Święta to wyjątkowy czas, kiedy rodzina i przyjaciele zbierają się, aby dzielić wspólne chwile, rozmawiać o tym, co ważne, i delektować się wyjątkowymi daniami. W tym roku zaskocz wszystkich przy świątecznym stole, podając wędliny tylko najwyższej klasy jako dodate...
fot. SABA
Remigiusz Zagraba: Panie Sebastianie ostatni raz rozmawialiśmy prawie 3 lata temu. Jak w tym trudnym czasie radzi sobie firma SABA. Najpierw był COVID, a obecnie wojna w Ukrainie.
Sebastian Trochym: Ostatnie lata to okres dynamicznych zmian w działalności nasze...
Kiedy myślimy o steku czy burgerze doskonałej jakości, nasze myśli powinny być skierowane w stronę rodzinnej Firmy "KONKRET" Monika Strzałka. To renomowane przedsiębiorstwo, obecne na rynku od blisko trzydziestu lat, zyskało uznanie jako prawdziwy mistrz w produkcj...
Kebab to najpopularniejszy fast-food obecnych czasów. Serwowany jest praktycznie w każdej restauracji, ponieważ cieszy się uznaniem wielu konsumentów na świecie i w kraju. Standardowy kebab kojarzy się ze smaczną pitą z mięsem, różn...
fot. ZPM Hańderek
Sukces Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK w 47. edycji programu "Doceń polskie"
W dniu 26 lipca 2023 roku w Hotelu Centrum w Sosnowcu odbyła się 47. certyfikacja programu "Doceń polskie". Spośród 160 produk...