Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii - Strona 4 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Kebab - niesłabnąca popularność

Kebab - niesłabnąca popularność. Jest jednym z ulubionych fast foodów w Polsce, a grono jego sympatyków z każdym rokiem staje się coraz szersze. Na czym polega fenomen kebabów? Czynników, które wpłynęły na popularność tego dania, jest w...

Grill 2022 - rozpoczęty

Grill 2022 - rozpoczęty   Właśnie rozpoczął się sezon na grillowanie 2022. Zapachy unoszące się dookoła nas nieustannie nam o tym przypominają. Co zatem możemy znaleźć na grillu typowego Polaka? Otóż pierwsze skrzypce gra tutaj kiełbasa. Bez niej żaden grill ...
Opublikowany: 05.06.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Salami z Polski podbija Europę

    Salami to jedna z najpopularniejszych wędlin na świecie, która cieszy się ogromnym uznaniem. Kiełbasa ta klasyfikowana jest jako twarda — surowa, a największe walory smakowe i jakościowe uzyskuje się dzięki długiemu procesowi dojrzewania, podcz...
Opublikowany: 09.05.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Burgery z dziczyzny - staropolski smak

fot.Kabanos Przecław Burgery z dziczyzny – staropolski smak w nowoczesnym wydaniu ! Coraz częściej w polskiej gastronomii mamy możliwość degustować dziczyznę – specjalność tradycyjnej polskiej kuchni. W odpowiedzi na oczekiwania klientów producent wędl...
Opublikowany: 27.04.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, dziczyzna, Etykiety:

Wielkanoc z tradycją- wędliny od ZM Hańderek

Świąteczny zestaw od Hańderka, czyli wszystko, czego nie może zabraknąć w koszyczku wielkanocnym. Czym jest wielkanocny zestaw świąteczny od Hańderka? To specjalna oferta najwyższej jakości mięs przygotowana specjalnie na tę wyjątkową okazję. W zestawie znaleźć można ...
Opublikowany: 11.04.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Kebab drobiowy i wołowy- producent Besa Food

Kebab  to jedno z najbardziej tradycyjnych dań kuchni orientalnej, które na przestrzeni ostatnich kilku lat podbiło niemal cały świat. Kebab zakorzenił się także w polskie zwyczaje, gdyż prawdopodobnie nie ma większego miasta, gdzie nie byłoby pr...

Profesjonalny rozbiór mięsa kluczem do smacznych wyrobów

  Rozbiór tusz wieprzowych na elementy handlowe i produkcyjne to bardzo ważny i odpowiedzialny proces, który ma ogromny wpływ na jakość przetworów mięsnych i dań, które są serwowane w restauracjach. Właściwe porcjowanie i cięcie mięsa wi...
Opublikowany: 02.03.2022 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, wieprzowina, Etykiety:

Mięso z indyka producent Ekpols

    Gdyby na bezludną wyspę pozwolono mi zabrać tylko jeden produkt, bez wahania wybrałbym indyka” – Jamie Oliver, brytyjski kucharz, autor programów i książek kulinarnych.  Mięsa z indyka po prostu nie może zabraknąć w dobrych sk...
Opublikowany: 15.02.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Handel / Gastronomia, indyk, Etykiety:

Dobra wędlina, czyli na co zwrócić uwagę

Wiele osób nie wyobraża sobie życia bez pysznych i pachnących wędlin. Stanowią one dodatek do kanapek, tostów, zapiekanek, pizzy, a także wielu przekąsek i przystawek. Mogą być spożywane na zimno lub po obróbce termicznej, wszystko zależy od indywidualnych ...
Opublikowany: 09.02.2022 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Etykiety:

Propozycja wyrobów w pieprzu od HAŃDERKA w nowej jesiennej ara...

Marka HAŃDEREK prezentuje znane, ale w zupełnie w innej odsłonie nowe smaki, czyli wyjątkową gamę wędlin w pieprzu: schab i szynkę. Takie smaczne produkty będą atrakcyjnie wyglądać w ladzie chłodniczej Państwa sklepu i będą doskonałą okazją do zakupów. Zap...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.