Elementy wieprzowe oraz półtusze – Małopolska - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Elementy wieprzowe oraz półtusze – Małopolska

Zakłady Mięsne „TUR” to nowoczesna, bogato wyposażona firma z tradycjami, specjalizująca się w rozbiorze trzody chlewnej. Jako lider branży mięsnej na terenie województwa małopolskiego, zakład TUR posiada własne laboratorium, a gwarancją najwyższych standardów produkowanej żywności jest system kontroli HACCP oraz stały nadzór lekarzy weterynarii. Szeroki wachlarz wysokiej jakości produktów oraz atrakcyjne ceny przyczyniły się do pozyskania szerokiego grona lojalnych klientów.

W ofercie zakładu „TUR” znajdują się półtusze oraz elementy wieprzowe najwyższej jakości. Powszechnie doceniane produkty pozyskiwane są we własnej rozbieralni, wyłącznie z krajowego surowca. Zdolność ubojowa firmy wynosi 15 tysięcy sztuk miesięcznie, a mięso kierowane jest w głównej mierze do takich odbiorców, jak duże hurtownie oraz masarnie.

Firma kontynuuje obecnie plany rozwoju, mające na celu pozyskiwanie nowych odbiorców oraz rynków zbytu. W poprzednim roku rozbudowano zakład, co pozwoliło sprostać wymaganiom nowych klientów oraz usprawnić jego funkcjonowanie, teraz natomiast – oprócz zdobywania odbiorców krajowych – działania firmy TUR skoncentrowane są na pozyskaniu nowych kontrahentów na Węgrzech i Słowacji. Dalsze plany obejmują również zdobycie odbiorców w Rosji oraz w Korei Północnej. Argumentami, mającymi przekonać potencjalnych klientów do współpracy z dynamicznie rozwijającym się zakładem, są najwyższe walory jakościowe produktów oraz fakt, że zawsze świeże, dostarczane do klienta mięso pochodzi wyłącznie z polskiego żywca.

 

Zakłady Mięsne "TUR"

Autor: Materiał promocyjny firmy ZM TUR

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.