Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
Tworzenie odpowiedniego oświetlenia mięsa jest bardzo dużym wyzwaniem. Czerwone mięso powinno być dobrze oświetlone, ale białe części (np. tłuszcz) muszą nadal być idealnie białe. Jednocześnie towar nie może zostać narażony na szkodliwy wpływ temperatury powodujący wysuszani...
Branża mięsna oparta jest na długim łańcuchu dostaw. Zanim produkt trafi do konsumenta przebywa długą drogę. Zwierzęta od hodowcy trafiają do ubojni, następnie do rozbioru mięsa i w zależności od zapotrzebowania albo od razu w postaci surowej do punktu sprzedaży, albo do zak...
Lady chłodnicze CRIOCABIN stanowią niezbędny element wyposażenia sklepów mięsnych. Dzięki nim towary z ekspozycji prezentują się atrakcyjnie, a całość stoiska przyciąga wzrok klienta.
Firma ITALFROST jest przedstawicielem na rynek polski włoskiej firmy CRIOCABIN, kt...
Co wiedzą właściciele najlepszych i najbardziej dochodowych sklepów?
-trzeba być konkurencyjnym cenowo na rynku,
-należy wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów,
-śledzić wyprzedzać działania konkurencji a przyn...
Jak zwiększyć sprzedaż!
Odpowiednio dobrane wyposażenie sklepu powinno być przemyślane. Wystrój i atmosfera lokalu wpływają na klientów i ich przywiązanie do marki. Aranżując powierzchnię handlową warto wziąć pod uwagę trzy czyn...
Niezbędnym elementem wyposażenia każdego sklepu mięsnego, spożywczego jest lada chłodnicza. Jej zadaniem jest profesjonalne eksponowanie oraz chłodzenie produktów. Dlatego też lady chłodnicze szczególnie polecane są do chłodzenia wędlin, mięsa i pro...
Firma ITALFROST oferuje lady chłodnicze produkcji włoskiej firmy CRIOCABIN o najnowszym design, doskonałej prezentacji w nich produktów żywnościowych oraz ergonomii obsługi. Charakteryzuje je możliwość przystosowania do życzeń i warunków klienta w zakresie kons...
Profesjonalne, elektryczne krajalnice do wędlin serii GS to urządzenia cechujące się wysoką funkcjonalnością. Nowoczesna konstrukcja, cicha praca pozwalają na komfortowe użytkowanie urządzenia. Szeroka gama modeli o różnych gabarytach i wielkościach ostrza...
Jak sprawić, żeby stoisko mięsne przyciągało klientów?
Obecnie sklepy i stoiska mięsne przykuwają uwagę nowoczesnym designem i ciekawą konstrukcją.
Swoim atrakcyjnym wyglądem i prezentacją produktów zachęcają do zakupów.
Przejrzysta ekspozy...
Utrzymanie czystości oraz warunków higienicznych w sklepie mięsnym to podstawa. Środki myjące i dezynfekujące muszą być bezpieczne dla zdrowia osób używających oraz bezpieczne dla dezynfekowanych powierzchni.
Preparaty przewidz...