Artykuły/Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego - Strona 4 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego

Oświetlenie, które wspomaga sprzedaż w sklepie mięsnym

Tworzenie odpowiedniego oświetlenia mięsa jest bardzo dużym wyzwaniem. Czerwone mięso powinno być dobrze oświetlone, ale białe części (np. tłuszcz) muszą nadal być idealnie białe. Jednocześnie towar nie może zostać narażony na szkodliwy wpływ temperatury powodujący wysuszani...
Opublikowany: 26.01.2018 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Jak spełnić najwyższe standardy chłodzenia żywności?

Branża mięsna oparta jest na długim łańcuchu dostaw. Zanim produkt trafi do konsumenta przebywa długą drogę. Zwierzęta od hodowcy trafiają do ubojni, następnie do rozbioru mięsa i w zależności od zapotrzebowania albo od razu w postaci surowej do punktu sprzedaży, albo do zak...

Nowoczesne lady chłodnicze firmy CRIOCABIN

Lady chłodnicze CRIOCABIN stanowią niezbędny element wyposażenia sklepów mięsnych. Dzięki nim towary z ekspozycji prezentują się atrakcyjnie, a całość stoiska przyciąga wzrok klienta. Firma ITALFROST jest przedstawicielem na rynek polski włoskiej firmy CRIOCABIN, kt...
Opublikowany: 14.11.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: lady chodnicze,

Organizacja przestrzeni sklepowej oraz jej wyposażenie

    Co wiedzą właściciele najlepszych i najbardziej dochodowych sklepów? -trzeba być konkurencyjnym cenowo na rynku, -należy wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów, -śledzić wyprzedzać działania konkurencji a przyn...
Opublikowany: 10.11.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Lada chłodnicza - jakie wyposażenie dobrać?

  Jak zwiększyć sprzedaż! Odpowiednio dobrane wyposażenie sklepu powinno być przemyślane. Wystrój i atmosfera lokalu wpływają na klientów i ich przywiązanie do marki. Aranżując powierzchnię handlową warto wziąć pod uwagę trzy czyn...
Opublikowany: 27.10.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Lada chłodnicza do mięsa i produktów wędliniarskich

  Niezbędnym elementem wyposażenia każdego sklepu mięsnego, spożywczego jest lada chłodnicza. Jej zadaniem jest profesjonalne eksponowanie oraz chłodzenie produktów. Dlatego też lady chłodnicze szczególnie polecane są do chłodzenia wędlin,  mięsa i pro...

Lady chłodnicze do ekspozycji świeżego mięsa

Firma ITALFROST oferuje lady chłodnicze produkcji włoskiej firmy CRIOCABIN o najnowszym design, doskonałej prezentacji w nich produktów żywnościowych oraz ergonomii obsługi. Charakteryzuje je możliwość przystosowania do życzeń i warunków klienta w zakresie kons...
Opublikowany: 30.03.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: lady chłodnicze,

Krajalnica do wędlin i sera Kraków

Profesjonalne, elektryczne krajalnice do wędlin serii GS to urządzenia cechujące się wysoką funkcjonalnością. Nowoczesna konstrukcja, cicha praca  pozwalają  na komfortowe użytkowanie urządzenia. Szeroka gama modeli o różnych gabarytach i wielkościach ostrza...

Lada chłodnicza do wędlin- program Sztuka Mięsa

Jak sprawić, żeby stoisko mięsne przyciągało klientów? Obecnie sklepy i stoiska mięsne przykuwają uwagę nowoczesnym designem i ciekawą konstrukcją. Swoim atrakcyjnym wyglądem i prezentacją produktów zachęcają do zakupów. Przejrzysta  ekspozy...

Środki myjące i dezynfekujące w sklepie mięsnym

      Utrzymanie czystości oraz warunków higienicznych w sklepie mięsnym to podstawa. Środki myjące i dezynfekujące muszą być bezpieczne dla zdrowia osób używających oraz bezpieczne dla dezynfekowanych powierzchni. Preparaty przewidz...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.