Profesjonalne, elektryczne krajalnice do wędlin serii GS to urządzenia cechujące się wysoką funkcjonalnością. Nowoczesna konstrukcja, cicha praca pozwalają na komfortowe użytkowanie urządzenia. Szeroka gama modeli o różnych gabarytach i wielkościach ostrza pozwala na dobranie krajalnicy do potrzeb danego punktu handlowego. Wszystkie krajalnice wykonane są zgodnie
z odpowiednimi normami technicznymi i higienicznymi Unii Europejskiej. Należy podkreślić, że są to urządzenia w całości wykonane w Europie i z materiałów spełniających wymogi UE.
Ważnym zagadnieniem w obsłudze posprzedażowej jest zapewnienie serwisu urządzeń. Firma Panorama sp. z o.o. dysponuje praktycznie wszystkimi częściami zamiennymi do krajalnic przez nią sprzedawanych, dzięki czemu gwarantuje szybką naprawę urządzeń w okresie gwarancyjnym, czy pogwarancyjnym oraz dostawę części ulegających naturalnemu zużyciu, takimi jak ostrza do krojenia, kamienie ostrzące itp.
Krajalnica elektryczna model 300 CM12 to jeden z modeli krajalnic do wędlin sprzedawanych przez firmę Panorama Sp. z o.o. z Krakowa. Korpus krajalnicy oraz elementy konstrukcji wykonane są ze specjalnych stopów aluminium anodowanego powierzchniowo, odpornego na korozję, sól i inne substancje zawarte w wędlinach, mięsie, czy serach. Ostrze o średnicy 300 mm wykonane jest ze stali węglowej utwardzonej, powleczonej powierzchniowo. Charakteryzuje się dość dużym pochyleniem ułatwiającym cięcie wędlin. Wszystkie podstawowe elementy można szybko zdemontować i wyczyścić. Krajalnice wyposażone są standardowo w ostrzałki do ostrzenia tarcz tnących. Krajalnica zabezpieczona przed przypadkowym włączeniem. Opcjonalnie mogą być wyposażone w ostrza teflonowe umożliwiające cięcie serów twardych.
Polecamy również krajalnice do wędlin o średnicach ostrza 330 mm i 350 mm. Sprawdzają się one przede wszystkim przy cięciu szerokich wędlin i szynek. Zapewniają równomierne cięcie na całej szerokości wymienionych produktów.
Ciekawym rozwiązaniem są elektryczne krajalnice do cięcia świeżego mięsa bez kości - model VM. Krajalnica wyposażona jest w system do uchwytu mięsa umożliwiający dokładne cięcie mięsa
w plastry. Krajalnice te mogą być również używane do cięcia wędlin.
Szczegółowe informacje o krajalnicy do wędlin i serów można uzyskać pod numerem 12 260 90 80.
Wyposażenie do sklepów województwo małopolskie- Panorama Sp. z o.o.