Artykuły/Najnowsze trendy branży mięsnej - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Drzwi chłodnicze producent

Drzwi chłodnicze to niezbędny element zakładu mięsnego, ubojni, chłodni. Mają zastosowanie do pomieszczeń, wewnątrz których panuje temperatura +0°C do +10°C. Płat drzwiowy o grubości 80 mm izolowany pianą poliuretanową, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...

Palety higieniczne do zakładu mięsnego EURO H1 - firmy CRAEMER...

    Prowadzisz zakład mięsny? Pamiętaj, aby dostarczać bezpieczne produkty, które spełniają najwyższe standardy jakości. Podczas kontroli weterynaryjnej warto być pewnym, że wszystko jest w porządku, jeśli chodzi o magazynowanie i przechowywanie produkt&...
Opublikowany: 02.12.2019 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Co powinno znaleźć się na etykiecie z mięsem i wędliną ?

  Co powinno znaleźć się na etykiecie? Każdy wyrób spożywczy znajdujący się w obrocie musi być dokładnie opisany. Umożliwienie konsumentom poprawnej identyfikacji produktu stanowi jedno z najistotniejszych wymagań przepisów prawa żywnościowego. Prawi...

Quo vadis, branżo mięsna? cz. 2

  Globalnie, czyli… lokalnie! Rozwojem technologii rządzi rynek, a rynkiem rządzi konsument. Przy zachowanej obecnej tendencji najbardziej prawdopodobnym scenariuszem przyszłości dla branży mięsnej jest systematyczny przyrost ekogospodarstw produkujących zdro...
Opublikowany: 06.03.2018 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Quo vadis, branżo mięsna? cz. 1

Jaka będzie przyszłość branży mięsnej? Niejednokrotnie można napotkać w prasie lub Internecie publikacje oparte na wypowiedziach przeróżnych ekspertów, specjalistów i rzeczoznawców. Nie zawsze wygląda to różowo. Jesteśmy straszeni syntetycz...
Opublikowany: 27.02.2018 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Energooszczędna komora wędzarnicza dla zakładów mięsnych

Wędzenie to jeden z ważniejszych etapów przy produkcji wędlin i wyrobów mięsnych. Jakość wędlin zależy w dużej mierze od właściwych warunków klimatycznych panujących w komorze wędzarniczej i zapewnienia odpowiedniego procesu wędzenia. Obróbka w...

Jak wymienić nóż do krajalnicy Ma-Ga - filmy instruktażowe fir...

„Nie rezygnujemy ze szkoleń „tradycyjnych”, ale chcemy zacząć proponować naszym klientom filmy instruktażowe, które mogą służyć im w dowolnych godzinach” – mówi Tomasz Szagun, dyrektor firmy SAS Spółka zo.o. Sp.k. ...
Opublikowany: 08.08.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Lada chłodnicza do mięsa i produktów wędliniarskich

  Niezbędnym elementem wyposażenia każdego sklepu mięsnego, spożywczego jest lada chłodnicza. Jej zadaniem jest profesjonalne eksponowanie oraz chłodzenie produktów. Dlatego też lady chłodnicze szczególnie polecane są do chłodzenia wędlin,  mięsa i pro...

Eksperci od posadzek żywicznych z Flowcrete Polska na IV Kongr...

Flowcrete Polska jest partnerem IV Kongresu Rybnego, który odbędzie się w dniach 30 i 31 marca 2017 r. w Hotelu Sheraton w  Sopocie. Wydarzenie organizowane przez Stowarzyszenie Rozwoju Rynku Rybnego to jedno z najważniejszych i najb...

Chłodnie i mroźnie z płyt warstwowych

Jak zapewnić najlepszą izolacyjność cieplną i szczelność powietrzną budynków z płyt warstwowych Szczelność budynku to jego zdolność do zapobiegania przenikaniu powietrza przez przegrody zewnętrzne. Szczególnie dotyczy to ruchu powietrza przez złącza element&o...
Opublikowany: 01.03.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.