Artykuły/Najnowsze trendy branży mięsnej - Strona 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Osłonki do kiełbas surowych, parzonych i gotowanych

Podczas produkcji wyrobów wędliniarskich duże znaczenie ma wybór odpowiedniej osłonki, która nada mu estetyczny wygląd. Osłonka poliamidowa termokurczliwa HEKAMULTI to wielowarstwowa osłonka używana jako najbardziej popularne opakowanie. Znajduje zastoso...
Opublikowany: 27.10.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wędliny,

Agregaty chłodnicze do zakładów przetwórstwa - inteligentne ur...

  Inteligentne chłodzenie w zakładach przetwórstwa, hurtowniach, sklepach. Seria agregatów chłodniczych w obudowie - Optyma Plus INWERTER produkcji Danfoss - to nowoczesne, inteligentne urządzenia do zasilania instalacji chłodniczych średniotemperaturo...
Opublikowany: 01.08.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Pompy ciepła na ekologiczny czynnik roboczy CO2

Elektronika SA - Technika Chłodnicza  poleca  Pompy ciepła na ekologiczny czynnik roboczy CO2                           zapewniają  wysoką punktacje w systemie certyfikacji budynków BREEA...
Opublikowany: 05.04.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

TAPA - czyli bezpieczny transport

Jednym z niewielu przedsiębiorstw w Polsce, które przynależy do stowarzyszenia TAPA jest firma transportowa Bury Sp. z o.o. (woj. lubelskie), która zwraca szczególną uwagę na jakość usług w transporcie. Członkostwo w TAPA świadczy o utrz...
Opublikowany: 27.03.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety:

Współczesne agregaty chłodnicze

Elektronika S.A. Technika Chłodnicza  poleca Współczesne agregaty chłodnicze Najnowsze technologie oraz wieloletnie doświadczenia projektantów, umożliwiają w dzisiejszych czasach budowę coraz bardziej optymalnych, energooszczędnych, praktycznych w ...
Opublikowany: 18.02.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wyposażenie sklepu mięsnego,

Flowfresh – posadzki antybakteryjne z certyfikatem HACCP Inter...

W zakładach przemysłu mięsnego jednym z kluczowych problemów jest utrzymanie wysokiego poziomu higieny i zminimalizowanie ryzyka wystąpienia skażenia żywności. W osiągnięciu tego celu pomagają systemy zarządzania zgodne ze standardami HACCP, pozwalające identyfikować,...
Opublikowany: 28.12.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Osłonki do kiełbas - wielkopolskie

Podczas produkcji wyrobów mięsnych niektóre rozwiązania są podyktowane potrzebami rynku. Konsument jest coraz bardziej wymagający a jednocześnie ceni wygodę, czas i rzetelną informację. Obecnie obserwujemy tendencję wzrostową sprzedaży przetworów mięs...
Opublikowany: 16.11.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Twoja alternatywa – płynne wędzenie z Automatech

Radykalne obniżenie benzo(a)pirenu w wyrobach mięsnych wprowadzone przez UE nie musi być uciążliwym problememmczy myśleniem o zakończeniu działalności. Wyjściem i znakomitym pomysłem są atomizery Automatech. To urządzenia automatyczne, których układem steruje własny ...

Lada mięsna – nowoczesny wystrój i doskonała ekspozycja towaru...

Wystrój wnętrza w sklepie spożywczym czy mięsnym ma niebagatelne znaczenie – to dzięki niemu pomieszczenie staje się bardziej przytulne, a klienci chętniej w nim przebywają. Coraz bardziej powszechne stają się punkty o ciekawym designie nawiązującym do brand-u f...

Badania obciążeniowe i/lub trwałościowe - jako termin przydatn...

WAŻNA INFORMACJA DLA PRODUCENTÓW ŻYWNOŚCI  Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów i jednostek kontrolujących, akredytowane laboratorium QSC – LAB (AB 1264) z siedzibą w Szczecinie pragnie poinformować, że początkiem 2016 roku rozszerza ofertę us...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.