Wystrój wnętrza w sklepie spożywczym czy mięsnym ma niebagatelne znaczenie – to dzięki niemu pomieszczenie staje się bardziej przytulne, a klienci chętniej w nim przebywają. Coraz bardziej powszechne stają się punkty o ciekawym designie nawiązującym do brand-u firmy
i z niecodzienną aranżacją. Wyposażając sklep, warto zapytać specjalistów o radę dotyczącą tego, na co warto zwrócić uwagę, dobierając meble i urządzenia chłodnicze.
Na rynku pojawiła się nowa linia lad chłodniczych IGLOO, które pomogą doskonale wyeksponować wędliny i mięso. Wprowadzono trzy warianty lad: SAMOS, LUZON i PICO (wszystkie produkowane są także w wersji DEEP).
- nowoczesny design
Są one energooszczędne, nowoczesne i ergonomiczne, a zastosowane rozwiązania technologiczne podnoszą ich walory wizualne i użytkowe. Panoramiczna szyba prosta zastosowana w ladzie zapewnia optymalizację widoczności produktów.
- duża powierzchnia ekspozycyjna
W nowej wersji powierzchnia ekspozycyjna wynosi aż 0,9 m (SAMOS DEEP, LUZON DEEP) przy zachowaniu standardowego wymiaru urządzenia! Dzięki temu można eksponować nie tylko całe produkty, ale również wędliny pokrojone w plastry. Warto przy tym zaznaczyć, że sposób prezentowania towaru ma kluczowe znaczenie w wyborach dokonywanych przez konsumentów. Ponadto, na tak dużej powierzchni można umieścić większą niż zwykle ilość sprzedawanych artykułów.
- standaryzacja długości
Wszystkie długości witryn chłodniczych zostały wyrównane ze standardowymi długościami na krajowym i zagranicznym rynku. Standardowy wymiar urządzenia został połączony
z maksymalizacją powierzchni ekspozycyjnej (wersja DEEP). Dzięki temu ekspozycja została pogłębiona, a wraz z oszczędnością miejsca można doskonale prezentować artykuły.
- podnoszona szyba frontowa
W urządzeniach można zamontować teleskopowy system podnoszenia szyby frontowej, co ułatwia dokładanie towaru i utrzymanie urządzenia w czystości (SAMOS, SAMOS DEEP).
Urządzenia przeznaczone są do sklepów i lokali gastronomicznych dużych i średnich formatów (SAMOS, LUZON). Wykonywane są w różnych wariantach oraz przystosowane do łączenia w ciągi chłodnicze. Urządzenia proste uzupełniają narożniki zewnętrzne i wewnętrzne, dzięki czemu można tworzyć lady dostosowane do każdego biznesu. PICO i PICO DEEP dedykowane są mniejszym obiektom handlowym ze względu na niewielkie gabaryty i zastosowanie wewnętrznego agregatu.
Szczegóły dotyczące lad chłodniczych IGLOO można uzyskać, kontaktując się z dystrybutorem – firmą SAS, która zajmujące się kompleksowym wyposażeniem sklepów, marketów, zakładów przetwórstwa mięsnego, cukierni, punktów gastronomicznych, restauracji i hoteli. SAS posiada w swej ofercie m.in. wagi elektroniczne, urządzenia fiskalne i sklepowe, krajalnice, urządzenia biurowe, piece, zmywarki, meble oraz urządzenia chłodnicze.
Doradcy firmy SAS: Monika 697 63 63 74 lub Magda 693 63 63 81
SAS Spółka z o.o. Sp.k. – Kompleksowe Wyposażenie Gastronomii, Sklepów i Biur