Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej
Targi FOOD-to-GO Gdańsk – co nas czeka w gastronomii w nadchodzącym sezonie?
Jakie będą nowe trendy w gastronomii w nadchodzącym sezonie? Jak skutecznie przyciągnąć klientów oferując im smaczne przekąski? Czy produkt regionalny może stać się kulinarną wizyt&...
Etykiety w branży mięsnej mają bardzo duże znaczenie – nie tylko ze względów informacyjnych ale także wizerunkowych i promocyjnych.
Podczas wyboru etykiety dla produktów mięso – wędliny należy wziąć pod uwagę kilka czynników m...
Poliamidowe osłonki termokurczliwe wielowarstwowe, osłonki białkowe FABIOS, osłonki fibrousowe, osłonki kolagenowe oraz celulozowe to bogaty asortyment, z którego optymalny produkt wybierze nawet najbardziej wymagający klient z zakładu mięsnego. PPHU Osłonka to ...
Jak bezinwestycyjnie obniżyć koszty w firmie?
Świat się zmienia. Wygrywają Ci, którzy postrzegają zmianę jako szansę, a nie uciążliwe wyzwanie. Chcąc dotrzymać tempa i skutecznie konkurować, potrzebujemy praktycznych rozwiązań, które poprawią skuteczność naszych...
Dzisiaj, kiedy jesteśmy zabiegani, pracujemy i mamy wiele dodatkowych obowiązków, szkoda nam tracić czas na gotowanie obiadu. W sklepach, marketach mamy ogromny wybór produktów półsurowych lub dań gotowych do podgrzania. Dania gotowe typu kurczak, wy...
Wielu szefów oraz dyrektorów ds. marketingu firm mięsnych, rozważa czy też rozważało promocję i reklamę swoich produktów w telewizji.
Kilka firm mięsnych prowadziło lub prowadzi tego typu działania w telewizji publicznej, komercyjnej czy też kodowan...
Wyposażenie sklepu mięsnego jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem. Należy się zastanowić co jest ważne i czego nie powinno zabraknąć.
Na wyposażenie sklepu mięsnego składa się:
lady chłodnicze, szafy chłodnicze, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa,
klimatyzacj...