Wyposażenie sklepu mięsnego jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem. Należy się zastanowić co jest ważne i czego nie powinno zabraknąć.
Na wyposażenie sklepu mięsnego składa się:
- lady chłodnicze, szafy chłodnicze, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa,
- klimatyzacja - dzisiaj to konieczność, oświetlenie specjalistyczne, zamrażalki,
- specjalistyczne środki myjące i dezynfekujące, odzież ochronna, odpowiednie noże
- rzeźnicze,pojemniki plastikowe i nierdzewne, wagi, elementy nierdzewne, urządzenia chłodnicze, oprogramowanie,
- reklama, kloce, topory, opakowania, meble sklepowe, kasy fiskalne, środki i urządzenia owadobójcze, rolety, maszyny
- pakujące, urządzenia porcjujące.
Właśnie w tym miejscu będziemy prezentować urządzenia i produkty, których nie może zabraknąc w Twoim sklepie.